a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

yardım istiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ağva
Yazar Mesaj
gözde

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 12:17 am    Mesaj konusu: yardım istiyorum Alıntıyla Cevap Gönder

erkek ardaşımla birlikte ağvada hafta içi iki üç gece geçirmek istiyoruz
daha önce hiç ağva ya gitmedik
otel fiyatlarına baktık üç gece için fazla geldi
daha ucuza kalabileceğimiz pansiyon varmıdır
tabi temiz ve ısıtma sistemi olan
pasiyonlarda fiyatlar ortalama ne kadardır
eğer varsa ulaşabileceğimiz telefon numarası verebilir misiniz
kafamda bir sürü soru var. lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 6:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uğur pansiyonu aradınızmı?
gözde

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 9:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hayır aramadık fiyatlar nasıl acaba
Başa dön
kleberson

MesajTarih: Cmt Eyl 08, 2007 2:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uğur pansiyonda tek gecelik konaklama ücreti kahvaltı dahil 30 ile 45 ytl arasında değişmektedir.İletişim için http://www.agvanet.com/oteller.html sayfasından uğur pansiyonu arayabilirsiniz.
Başa dön
ecegizem

MesajTarih: Sal Eyl 11, 2007 9:46 am    Mesaj konusu: Ağva-Şile yemek yenilecek ve görülecek mekanlar Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba,

Hafta sonu ailece Ağva ve Şile'deydik. Ankara'dan yola çıkmadan önce forumları okudum. Ancak yemek yenilecek ve görülecek yerler konusunda yeterince bilgi edinemedim. Bu nedenle edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.

Ağva'da Saygın Pansiyon'da kaldık. Fena değildi. Ağva'da konaklıyor iken bir sonraki gelişimizde kalabileceğimiz bir iki yere baktık. Ağva'da fiyat-kalite-hizmet dengesi pek kurulamamış. Fiyatlar aşırı yüksek. Bence Saygın Pansiyon fiyatı dikkate alındığında kalınabilecek bir yer. Mutfağı ortak ve temiz. Manzarası çok güzel. Yeşilçay nehri kıyısında ve nehrin denizle birleştiği yeri balkonunuzdan görebiliyorsunuz. Sanıyorum bazı odalar nehir manzaralı değil. Bu nedenle rezervasyon sırasında nehre bakan bir oda istediğinizi belirtmenizde yarar var. Kişi başı günlük 20 YTL ödedik. 4 kişi günlük 80 milyon ödemiş olduk.

Ağva'da Gizli Bahçe'de kahvaltı yaptık. 12 çeşit kahvaltılık yer alıyordu. Çay ikramları. Kahvaltı tabağı 12 YTL. sigara böreği, patates kızartması gibi yiyecekler de alabiliyorsunuz. Bunların fiyatı da 4 YTL idi. Öğle ve akşam yemeği servisleri de var. Fiyatları makul ve manzarası güzel. Göksü nehrinin kıyısında. Ayrıca Yeşilçay nehrinde tekne kiralayarak gezinti yaptık. Tekneye kaç kişinin bindiği önemli değil. Tekne kirası 35 YTL. çok kişi olduğunuzda paylaşabilirsiniz.

Bir günümüzü Şile'ye ayırdık. Şile'yi Ağva'dan daha çok beğendim. Ağva-Şile arasında iki ayrı yol var. Bir yol sahil yolu diye geçiyor. İkinci seçenek ise dağ ya da orman yolu olarak adlandırılmış. Muhteşem bir yol. Orman içinde ilerliyorsunuz. Ancak çok ıssız ve virajlı. Yine de görülmeye değer. Şile'nin limanı çok güzel. Liman kıyısında bir çay bahçesinde çayımızı yudumlarken denizi seyrettik. Denizin üzerinde bir teknede yemeğimizi yedik. 4 kişi 50 YTL hesap ödedik. Fiyatları makul. Yemek yediğimiz tekne Papalina Balık. Tavsiye ediyorum. Şile'de Fener'e gittik. Yakından gördük. Fener yolu üzerinde Şato Hotel'e yakın Shiraz Tepe denilen yerin bitişiğinde bir alan var. Manzara seyretmek için muhteşem. Ağlayan Kaya'ya gittik. Gitmeden önce gözümde çok büyütmüşüm. Bir kayadan su damlıyor. Ancak kayanın bulunduğu plaj fena değil.
Başa dön
ucanbalta

MesajTarih: Cmt Eyl 15, 2007 2:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

peki bişi sorcam bazı oteller yada pansiyonlar erkek arkadasla kalmayta musade etmior yane ewlilik cüzdanı istiyor peki erkek arkadasımla nasıl kalabiliriz aynı odada?Question
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Cmt Eyl 15, 2007 4:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.agvanet.com/forums/evlilik-cuzdani-gereklmidir-t186.html
ebru

MesajTarih: Cmt Ekm 04, 2008 8:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bn size ağvada şengül çiftliğini öneriorum cok ii mekan yemekler süper ve de ucuz...
Başa dön
seval özdenli

MesajTarih: Çrş Ksm 19, 2008 2:13 pm    Mesaj konusu: yardım Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar;
Bende ağvada arakadışımla 2 günlük ufak bir tatil palnlıyorum aralık sonu veya ocak ayının ilk günleri gibi olacak büyük bir olasılıkla
şimdi bu tarihler açık bir otel motel pansiyon farketmez konfor önemli
aynı zaman da ısıtma sistemi olmalı tatil yapacağız diye donmayalım sonuçta.
Böyle biyer varsa bu yerlerin irtibatları ücretleri ve bu ücrete dahil olan ve olmayan olanakların neler olduğunu öğrenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşım sevalozdenli@gmail.com dan ulaşabilir
şimdiden teşekkürler;)
Başa dön
ahmetalp

MesajTarih: Pts Ksm 24, 2008 10:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

7-9 kasım tarihleri arasında ağva'daydım arkadaşımla birlikte
ilk defa gideceğim için netten ve bu siteden baya araştırma yaptım ama öyle çok net bilgi elde edememiştim..
o yüzden gidip gördüğüm için bazı şeyleri paylaşayım dedim.gitmeyi düşünenlere bi yardımım olsun

biz liman motel de kaldık..2 gece 3 gün..bizim bütçemize en uygun yer orasıydı çekinerek de olsa gittik...ama gerçekten çok memnun kaldık.2 kişi günlüğü 45 ytlden 180 ytl ödedik..sabah kahvaltısı dahil..
otel ağva merkezde,otobüs garının hemen dibinde denize sıfır konumda mükemmel bir manzarası var(gerçekten çok hoş manzarası var)bütün otel ahşap kaplı hoş bi ortam yaratılmış ve ısıtma sistemi mevcut..kaloriferler yanıo güzel güzel.otel gerçekten nezih bi yerdi,kalan diğer insanlarda bizim gibi gençlerdi.o yüzden otel ortamından hiç rahatsız olmadık..uygun bi yer arayanlar için tavsiye ederim

ağvadan bahsedeyim biraz..ilk gün kahvaltıdan sonra o meşhur otellerin bulunduğu göksu nehrine yürüdük..20 dk falan sürüo ama temiz hava olunca yürümek gerçekten zevkli..orda gizli bahçeden tekne kiraladık,45 dk boyunca bütün nehri bize gezdirdi,gerçekten güzel bi geziydi..fiyatı 40 ytl ama bütün o otelleri nehri boydan boya geziosunuz...
ordan sonra ağvanın içinde dolaştık biraz akşam da gizli bahçede yemeğe gittik.güzel bi ortamdı yemekleri de hoştu..50ytl ye 2 kişi rahatlıkla kalkarsınız...
açıkçası çok güzel bi haftasonu oldu bizim için..hiç bir sorunla aksaklıkla karşılaşmadık

uygun ucuza tatil yapmak isteyenler olursa liman motel dışında yol üzerinde uğur pansiyona baktık ki orası motel gibi olmuş sanırım..ısıtması falan mevcut çünkü oda oda olmuş..odaları güzeldi içine baktık yani orası da kalınabilcek bi yer ama liman motelin manzarası olduğundan orası çok daha güzel bana göre...

ekstradan bilgi; otobüsler gidicekler için giderken ve dönerken biletinizi erkenden alırsanız rahat edersiniz...özellikle dönüş biletinizi ağvadayken bi gün önceden almanızı tavsiye ederim...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ağva Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim