a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Black Eye Hotel ile tatilim zehir oldu!

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
treasureman

MesajTarih: Çrş Ağu 29, 2007 4:01 pm    Mesaj konusu: Black Eye Hotel ile tatilim zehir oldu! Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba

Ben ailemle beraber Alanya'da bulunan Black Eye Hotel'e gittik.
Telefonla rezervasyon yaptırdım ve bana 3 yıldızlı ve herşey dahil olduğunu söylediler.

Oraya gittiğimizde ise tam hayal kırıklığı yaşadık..

Yemekler çok kötüydü ve az çıkarıyorlardı, sona kalan ailelere yemek kalmıyordu ve yeni yemek çıkartılmıyordu. Yemek sırasında yaşanılan izdihamı tahmin edebilirsiniz.

İçme suları çeşme suyu, biraları bariz su.

Havuzlarıda çok kirliydi, dibinde tortu, kum doluydu.

Ben gerekli mercilere şikayet ettim ve tura 7 gecelik peşin para verdiğim halde 4 gece dayanabilip geri döndüm.

Tatilim zehir oldu açıkçası..

Eğer buraya gidecekseniz bir daha düşünün

Ayrıca TURSAB yetkilileriyle yaptığım görüşmede bu otelin yıldızınında olmadığını söylediler.Ama adamlar tabelaya 3 yıldız yerleştirip insanları kandırıyorlar. Umarım yaptığım şikayetler faydalı olur.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Çrş Ağu 29, 2007 11:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ağva ya gelseydiniz böyle olmazdı burası Laughing Ağva ile ilgili bir forum olduğu için başlığınızı çöp kutusuna atıyorum.
Umarım mağduriyetiniz giderilir.
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim