|
| Yazar |
Mesaj |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Bütçenize göre otelleri arayabilirsiniz, genelde nehir kenarındaki otellerin fiyatları değişmez ama bazen kampanyalar olabiliyor, birde bayram gelmeden yer ayırtmanızda fayda var yoksa yer bulamayabilirsiniz. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
SERAP
|
Tarih: Pzr Ksm 12, 2006 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| YA BU MEVSİMDE UĞUR PANSİYON AÇIKMI BİLENİNİZ VARMI ACABA |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pts Ksm 13, 2006 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Açık, mail ve telefon yolu ilede iletişim kurup öğrenmek istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz kendilerinden... _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
GRi
|
Tarih: Pts Arl 25, 2006 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uğur pansiyon cumartesi açacakmış.
Biz perşembe ve cuma günü gitmek istiyoruz.
Isıtmalı başka pansiyon yokmudur ağva'da. |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Sal Arl 26, 2006 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uğur pansiyon haricinde maalesef yok.  _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
hsahin_sage
|
Tarih: Pts Nis 23, 2007 10:19 am Mesaj konusu: Ağva'da nerede ve ne kadara kalınır?Nasıl gezilir? |
|
|
Merhabalar.
Foruma gözattım ve yazıların eski olduğunu düşünerek tekrar güncel bilgi almak amacıyla soru sormak istedim.Ben de bazı arkadaşlarım gibi kız arkadaşımla gelmek istiyorum.ve umarım evlilik cüzdanı falan istemezler.ağvaya geldiğimizde güzel ve uygun bir yerde kalmak istiyoruz.fakat pansiyonlar veya oteller hakkıında hiç bir bilgim yok.yardımcı olabilirseniz sevinirim.Birde diğer kafama takılan şey şu:Arabayla gelememek büyük problem oluşturur diye düşünüyorum.otobüsle ulaşsak Ağva'ya,gezme imkanımız ne derece olacak?yani gezilecek yerler arası uzaklık çok mu ve nasıl araçsız gidicez bi çok yere?önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Pts Nis 23, 2007 7:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oteller veya pansiyonlar evlilik cüzdanı için sorun yaratmazlar,uygun yer istiyorsanız uğur pansiyonu öneriyorum ama otelleride arı*sansür* bilgi almanızda fayda var.Araba ile gelmeniz veya otobüsle gelmeniz bişey ifade etmiyo sonuçta Ağva küçük bir yer yaya olarak heryeri gezebilirsiniz. _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
hsahin_sage
|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 11:21 am Mesaj konusu: |
|
|
| Teşekkür ederim capre:) |
|
| Başa dön |
|
 |
basbelasi459
|
Tarih: Çrş Arl 05, 2007 9:01 am Mesaj konusu: pansiyon |
|
|
| merhabalar sizden bir konuda yardım istiyorum arkadaşlarla bu hafta sonu ağvaya gitmek istiyoruz. cuma akşamdan çıkıp cumartesi akşam geri dönücez geçen sen gittiğimde emre pansiyonda kalmıştım bu sene de orda kalmayı düşünüyorum ama telefon numaralarını kaybettim emre pansiyonun iletişim bilgilerini nerden bulabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Çrş Arl 05, 2007 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gsm: 0 535 276 23 34
Gsm: 0 537 946 64 56
iyi tatiller dileriz _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
cogitoergosum
|
Tarih: Prş Arl 06, 2007 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Merhaba. Forumda son zamanlarda Ağva'daki konaklama yerlerinin fiyatları hakkında pek bilgi göremedim. Varsa ve kaçırdıysam özür dileyerek bana iki kişlilik odaların normal zamanlarda ve yılbaşı gecesi, tahmini, ne kadar olduğu hakkında bilgi verir misiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
heffa
|
Tarih: Pts Arl 17, 2007 5:08 pm Mesaj konusu: tree tops park otel |
|
|
Merhaba
Tree tops park otelle ilgili bilgisi olan var mı acaba? Oraya gideceğiz sevgilimle. İnternette odasının resmini görüp beğendik, ani bir karar oldu. Bir fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
unreality
|
Tarih: Pzr Oca 13, 2008 3:57 am Mesaj konusu: konaklama |
|
|
merhaba
sitede forum bolumunun bulunması super olmus. Haftasonu için 18-20 ocak tarihleri arasında Ağva da kalınabilecek malum ısıtmalı olmalı bir pansiyon arıyordum 2 kişilik. Bi turlu gelememiştim ama bu sefer gelicem finallerden once iice dinlenmek için. Teşekkurler Kolay Gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
KEBOM
|
Tarih: Sal Oca 15, 2008 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SERAP yazmış: | | YA BU MEVSİMDE UĞUR PANSİYON AÇIKMI BİLENİNİZ VARMI ACABA |
hayır açık değil |
|