a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

ağva'da pansiyon
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Prş Ksm 09, 2006 12:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bütçenize göre otelleri arayabilirsiniz, genelde nehir kenarındaki otellerin fiyatları değişmez ama bazen kampanyalar olabiliyor, birde bayram gelmeden yer ayırtmanızda fayda var yoksa yer bulamayabilirsiniz.
SERAP

MesajTarih: Pzr Ksm 12, 2006 9:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

YA BU MEVSİMDE UĞUR PANSİYON AÇIKMI BİLENİNİZ VARMI ACABA
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Pts Ksm 13, 2006 12:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açık, mail ve telefon yolu ilede iletişim kurup öğrenmek istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz kendilerinden...
GRi

MesajTarih: Pts Arl 25, 2006 3:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uğur pansiyon cumartesi açacakmış.

Biz perşembe ve cuma günü gitmek istiyoruz.

Isıtmalı başka pansiyon yokmudur ağva'da.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
carpediem

MesajTarih: Sal Arl 26, 2006 8:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uğur pansiyon haricinde maalesef yok. Crying or Very sad
hsahin_sage

MesajTarih: Pts Nis 23, 2007 10:19 am    Mesaj konusu: Ağva'da nerede ve ne kadara kalınır?Nasıl gezilir? Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar.
Foruma gözattım ve yazıların eski olduğunu düşünerek tekrar güncel bilgi almak amacıyla soru sormak istedim.Ben de bazı arkadaşlarım gibi kız arkadaşımla gelmek istiyorum.ve umarım evlilik cüzdanı falan istemezler.ağvaya geldiğimizde güzel ve uygun bir yerde kalmak istiyoruz.fakat pansiyonlar veya oteller hakkıında hiç bir bilgim yok.yardımcı olabilirseniz sevinirim.Birde diğer kafama takılan şey şu:Arabayla gelememek büyük problem oluşturur diye düşünüyorum.otobüsle ulaşsak Ağva'ya,gezme imkanımız ne derece olacak?yani gezilecek yerler arası uzaklık çok mu ve nasıl araçsız gidicez bi çok yere?önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Pts Nis 23, 2007 7:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oteller veya pansiyonlar evlilik cüzdanı için sorun yaratmazlar,uygun yer istiyorsanız uğur pansiyonu öneriyorum ama otelleride arı*sansür* bilgi almanızda fayda var.Araba ile gelmeniz veya otobüsle gelmeniz bişey ifade etmiyo sonuçta Ağva küçük bir yer yaya olarak heryeri gezebilirsiniz.
hsahin_sage

MesajTarih: Sal Nis 24, 2007 11:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim capre:)
Başa dön
basbelasi459

MesajTarih: Çrş Arl 05, 2007 9:01 am    Mesaj konusu: pansiyon Alıntıyla Cevap Gönder

merhabalar sizden bir konuda yardım istiyorum arkadaşlarla bu hafta sonu ağvaya gitmek istiyoruz. cuma akşamdan çıkıp cumartesi akşam geri dönücez geçen sen gittiğimde emre pansiyonda kalmıştım bu sene de orda kalmayı düşünüyorum ama telefon numaralarını kaybettim emre pansiyonun iletişim bilgilerini nerden bulabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Çrş Arl 05, 2007 11:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gsm: 0 535 276 23 34
Gsm: 0 537 946 64 56

iyi tatiller dileriz
cogitoergosum

MesajTarih: Prş Arl 06, 2007 8:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba. Forumda son zamanlarda Ağva'daki konaklama yerlerinin fiyatları hakkında pek bilgi göremedim. Varsa ve kaçırdıysam özür dileyerek bana iki kişlilik odaların normal zamanlarda ve yılbaşı gecesi, tahmini, ne kadar olduğu hakkında bilgi verir misiniz?
Başa dön
heffa

MesajTarih: Pts Arl 17, 2007 5:08 pm    Mesaj konusu: tree tops park otel Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba
Tree tops park otelle ilgili bilgisi olan var mı acaba? Oraya gideceğiz sevgilimle. İnternette odasının resmini görüp beğendik, ani bir karar oldu. Bir fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Başa dön
unreality

MesajTarih: Pzr Oca 13, 2008 3:57 am    Mesaj konusu: konaklama Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba
sitede forum bolumunun bulunması super olmus. Haftasonu için 18-20 ocak tarihleri arasında Ağva da kalınabilecek malum ısıtmalı olmalı bir pansiyon arıyordum 2 kişilik. Bi turlu gelememiştim ama bu sefer gelicem finallerden once iice dinlenmek için. Teşekkurler Kolay Gelsin
Başa dön
KEBOM

MesajTarih: Sal Oca 15, 2008 5:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SERAP yazmış:
YA BU MEVSİMDE UĞUR PANSİYON AÇIKMI BİLENİNİZ VARMI ACABA

hayır açık değil
Başa dön
çözüm

MesajTarih: Çrş Oca 16, 2008 11:27 am    Mesaj konusu: oteller Alıntıyla Cevap Gönder

ağvadaki otellerin günlük fiyatlarını öğrenmek istiyorum
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim