a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Kafam çokkkkk karıştı....

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Konaklama
Yazar Mesaj
sekerkis.candy

MesajTarih: Çrş Ağu 18, 2010 8:29 am    Mesaj konusu: Kafam çokkkkk karıştı.... Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba Arkadaşlar,
Ramazan Bayramını yoğun tavsiyeler üzerine eşim ve kızımla birlikte Ağva' da geçirmeye karar verdik. Verdik vermesine de kalacak yer konusundaki kararsızlık beni öldürecek. Fikri ortaya atan ben olduğumdan planları yapma işi bana düştü. İnanmayacaksınız ama 2 haftadır kalacak yerleri inceliyorum. Amacımız denize girmek olduğu kadar çevreyi gezip akşamları balık yemek olduğundan, ve de hesaplı olacağından otel yerine pansiyon veya apartta kalmaya karar verdik. Ama bölgeyi hiç bilmediğimizden şehir içindemi, nehir kenarındamı olsun karar veremedik. Bizim için kalacağımız yerin denize nehirlere yakın olması ve kalacağımız yerin temizliği, rahatlığı önemli. Resimlere baktım ama canlı bakan gözün gördüğü gibi olmayabiliyor. Bu nedenle bende ağvada zaman geçiren, yaşayan arkadaşlara bi sorayım dedim son durumların ne olduğunu. Lütfen memnun kalacağımız, bir daha gelmek isteyeceğimiz bir tatil yaşamamız için kalacak yer, yeme içme, gezilecek yerler hakkında detaylı bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Çrş Ağu 18, 2010 11:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Apart yada pansiyon tarzında biryer arıyorsanız zaten merkezde biryer bulmak durumundasınız. Nehir kenarında pansiyon yada apart bulunmuyor malesef.

Şehir merkezinde konaklayabileceğiniz birçok seçenek mevcut yada aile ile geliyorsanız, "Ağva Residence" gibi bir yeri kiralayabilirsiniz.

Bunun dışında uygun fiyatlı olarak önerebileceğim yerler;

Villa Park Motel - Deniz'e çok yakın merkezi bir yerde, oldukça şık odaları bulunuyor, temizlik konusunda sorun yaşamazsınız. Oda kahvaltı çalışıyor.
Marina Motel - Ağva'nın içerisinde, temiz tam bir aile işletmesi.
Ay Işığı Otel - Ağva merkezinde, denize yakın oldukça şık temiz ve yeni bir otel. Oda kahvaltı çalışıyor.
Koru Motel - Oldukça temiz, deniz manzaralı bir aile işletmesi.
Uğur pansiyon - Denize çok yakın hoş, temiz bir pansiyon.
Pansiyon Sarı Konak - Denize yakın güzel bir pansiyon
Deniz Apart Pansiyon - Apart odaları bulunan denize çok yakın bir pansiyon, odaları iyidir.

Nehir kenarında birçok restoranda yemek yiyebilirsiniz yada otelde, bunun için orada konaklamanıza gerek yok. Ayrıca Ağva ufak bir yer olduğu için büyük oranda araçsız bile gezebilirsiniz.
sekerkis.candy

MesajTarih: Çrş Ağu 18, 2010 11:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim kurabiye canavarı. Valla yine ne warsa sende war. Smile Bende az çok bu yazdıklarını işaretlemiştim, saynde hepsini toparlayabildim. Ancakkkkkkkk işin kötüsü hangisi en elverişlisidir. Yani sen olsan hangisini seçersin. Biliyorum biraz rklam yapmış gibi olacak ama istersen sen özel msjla söle bana. Kimseye sölemem Very Happy Bi de restoran isimleri falan aldım, ama sen madem ii biliyon oaraları kesşn balıkta yemişsindir, topu topu da 3 gün kalacaz zaten, sen bana en çok tavsiye ettiğin yerlerin adını versennn. Yapsan bi iilik daha.
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Çrş Ağu 18, 2010 11:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu söylediğim yerlerin hepsi iyidir, içinden seçmem çok zor. Bunu etkileyecek olan faktör sizin bütçeniz olmalı. Fiyatlarını tam olarak bilemediğim için yanıt veremiyorum, fiyatları alırsanız en iyi kıstas bu olacaktır.

Restoran olarak birçok yer var, ya da nehir kenarındaki otellerde de alakart olarak yemek alabiliyorsunuz. Benim önerimde o şekildedir.
Örneğin Greenline, Club Grand Becassier, Acquaverde, Park Mandalin, Shelale gibi yerlerde alakart olarak yemek alabilirsiniz bu daha zevkli olacaktır. Bu arada söylemekte fayda var, bu saydığım işletmelerin restoranları sadece restoran olarak hizmet veren yerlerden daha uygun fiyatlı.

Hem nehir kenarında bir otelde kalmış gibi zevk almış olursunuz tatilinizden.
sekerkis.candy

MesajTarih: Çrş Ağu 18, 2010 11:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hmmm, o zaman ben hemen kolları sıvayıp tel etmeye başlayım. bilgilendirdiğin için çokkkkkkk tşk ederim. Araştırmalarımda nerdeyse son noktaya geldim o zaman. Sonucu hem gitmeden hemde gelince bildirrim sizlerede.Böylce bnm yararlandığım gibi arklarda böle toplu ve güncel bir bilgiye hemen ulaşsınlar. Dimi ama Very Happy

Ha bu arada eklemek istediğiniz bilgiler olursa(şurayı gez şuraya git, şunu al, şunu ye gibi) hiç çekinmeyin hemen yazınSmile
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Çrş Ağu 18, 2010 11:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yemeğinizi söylediğim gibi nehir kenarında olan otellerde alakart olarak yiyin mutlaka, dere de deniz bisikletleri ile gezin (tüm otelleri görmüş olursunuz). Merkezde deniz kenarında çay için, imkanınız varsa kilimli koyu, kadırga, hacıllı köyü şelale gibi yerlere gidin.
Fotoğraf çekin bunları eşinize dostunuza gösterin hava atın Razz onlarda gelsinler.
sekerkis.candy

MesajTarih: Cum Ağu 27, 2010 8:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar, ben az çok yer konusunda kararımı verdim gibi. Biraz sonra sizlerle edindiğim bilgileri de paylaşacağım. Yalnız bi sorum war, rezervasyonu gitmeden yaptırmak zorundamıyım, olur ya gidince başka yer beğenirde vazzgeçersem diye.
burdan heryer cazip görünüyor ama görünce nolacak bilmiyorum.Çok zewkli bi tatil geçirmek için kendimi şartlandırdım, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

sıra geldi bilgilere;
Deniz Apart Pansiyon; 3 kişilik oda (üst kat:)))) 80 TL (Gecelik 3 kişilik oda Fiyatı)

Villa Park Motel; 3 kişilik 3 gece 515 TL (oda+kahvaltı) Kişi başı 70 TL, 10 yaş çocuk 35 TL (Suitler 575 TL miş)

Koru Motel; Kişi başı 70, çocuk 35 TL (oda+kahvaltı)

Ayışığı motel; kişi başı 90, çocuk 45 TL (oda+kahvaltı) Stand oda

Marina Motel; kişi başı 60 , çocuk 30 TL (oda+kahvaltı)

arkadaşlar ben sadece bunlarla görüştüm ama diğerleride yaklaşık aynı fiyatta hatta daha pahalı.
Biz deniz apartı düşünüyoruz, neden derseniz, bizim için önemli olan kalacağımız yerin temiz ve rahat olması, burda kalırsak kalacak yer konusunda yarı yarıya kar ediyoruz, zaten diğerleri de sadece kahvaltı veriyor. burda mutfakta var, kahvaltımızı kendimiz hazırlayıp, kalan yarı fiyatı da odanın şıklığı yerine bol bol balık yemek ve gezmek için harcayalım dedik. nihayetinde odayı uyumak ve duş yapmak için kullanıcaz dimi:))

Kurabiye canavarı sen bu konularda deneyim sahibisin, senin görüşlerini özellikle bekliyorum. Eğer fikirlerimi beğendiysen ve rezervasyon yaptırsan daha ii olur diyosan yada daha başka bi görüşün warsa lütfen çekinmeden söleeeee. Özel yada genel her türlü öneriye açığım.
Başa dön
sekerkis.candy

MesajTarih: Cum Ağu 27, 2010 8:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bişi daha geldi aklıma, şimdi biz Ankaradan gelecez yaa, iki yol mu varmış ağvaya, biz hangi istikametten gidelim?

Bi de ben geze geze varalım ağvaya diyorum, turların rogramlarına baktım ama hangileri yolumuzun üstünde, fazla zaman kaybetmeden görebiliriz bilmiyorum, bilen warmı aranızda:))))

Ağvaya niye kimse gitmiyo yaaa, niye gelmiyolar forumaaa:)) Ben bizim işyerinde bayağı bi reklam yaptım wallaa, şu sıra herkes bana imreniyo, dönüşte bnm tecrübelerime bakarak giden çok olacak gibi:)))

Ay allahım ben çok heves yaptım bu ağva işini, inş hayal kırıklığına uğramam Smile))
Başa dön
sekerkis.candy

MesajTarih: Cum Ağu 27, 2010 1:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bi düzeltem yapıcam malesef.
Deniz apartın fiyatı ramazan içinmiş, bayram için değil.
Bayram fiyatı 3 kişilik 150tl imiş. (üst odalar)
Sad((((
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cmt Ağu 28, 2010 9:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Malesef bayramlarda ve özel günlerde fiyatlar değişiyor dediğiniz gibi. Rezervasyon yapmanızda fayda var bence.
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Konaklama Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim