a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

AGVAYI SIDE MOTELLE KESFEDIN

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Eleştiri - İstek
Yazar Mesaj
Nedko

MesajTarih: Prş Hzr 11, 2009 9:05 am    Mesaj konusu: AGVAYI SIDE MOTELLE KESFEDIN Alıntıyla Cevap Gönder

agvaya arkadasimla gunu birlik gittik fakat bir gunlugune agvayi nekadar gezebilirsiniz ve tadini cikarabilirsiniz diyorduk ki side motel karsimiza cikti. mustafa bey biz otele adim attigimizdan itibaren oyle bir ilgi gosterdiki hayranlikla karsiladik. agvayi ufacik gune ogle bi sigdirdik ve oyle bi keyif aldik ki hic dusunmeden bidaha side pansiyona gelmek istiyoruz. okadar guzeldi ki mustafa bey e cok tesekur ediyoruz ve tum calisanlarina hizmetlerinden dolayi...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kadir

MesajTarih: Cum May 28, 2010 7:59 pm    Mesaj konusu: iste side motel, iste mustafa bey Alıntıyla Cevap Gönder

agvaya bir tatil yapmaya geldik ve karsimiza tatilimizin en iyi gecebilmesi icin karsimiza cikabilecek en iyi sey ile karsilastik.. side motel ve mustafa bey.. bir insan gercekten bu denli guzel olabilir mi ewet olabilir.. bugune kadar hic bir yerde isletmede karsilasmadigimiz guzel bir insan ve herseyi dusunen mukemmel bir insan.. geldigimiz gunden bu yana harika imkanlar sundu bize.. ona buradan cok tesekkur ederiz.. bir tatil ancak bu kadar guzel hale gelebilir ve bunlari mustafa bey in sayesinden yasadik.. kendisine, esine, biricik kizina Smile ve tum ekibi ile calisma arkadaslarina cok tesekkur ederiz gercekten herkes harika..

kesinlikle sile-agva ve side motel tabiki mustafa bey Smile
Başa dön
birisi341

MesajTarih: Pzr Ağu 01, 2010 7:13 pm    Mesaj konusu: ............SAYGIN PANSİYONDAN UZAK DURUN............. Alıntıyla Cevap Gönder

Saygın pansiyon diye bir pansiyon da rezerve yaptırmıştım ama, çok saygısız olan sahibiyle kötü bir diyalog yaşadım...bir gün sonrası için geliceğimizi belirttim adam çok kötü bir tarzda benim zararım olacak bir günlük o zaman hiç gelmeyin dedi ve teli yüzüme kapadı...200 tl ödeme yapıcaktık ama adam 75 liranın peşine düştü...ve çok saygısızdı...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Eleştiri - İstek Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim