a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Woody Ville oda resimleri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Oteller
Yazar Mesaj
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cum Mar 30, 2007 11:10 am    Mesaj konusu: Woody Ville oda resimleri Alıntıyla Cevap Gönder

marla

MesajTarih: Pts Nis 02, 2007 3:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bende woodywille da kaldım açıkcası benim kaldığım oda buna hiç benzemiyordu ama çok süper bi yer manzarası muthiş ama tv olmaması çok kötü buarada işletmeceliri çok cana yakın kahvaltısıda süpper çok rahat ettim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
carpediem

MesajTarih: Pzr Nis 15, 2007 9:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oda resimleri ve birkaç tane manzara resimleri ile woodywille içinde güzel bir gezinti yapalım ne dersiniz.
Resimler ile yapıcağınız gezinti sizleri ufakta olsa woodywille'de hissettirecektir ama woodywille'ye geldiğiniz zaman bir daha gitmek istemeyeceksiniz.
alp

MesajTarih: Cmt Eyl 20, 2008 4:40 pm    Mesaj konusu: Woodyville hakkinda Alıntıyla Cevap Gönder

Woodyville 'e uzun sureden beri gidiyorum ,birazda agvaya gideyim diye arastirma yaparken forumlari gordum ve woodyville hakkinda bir yazi gordum.Yaklasik 6 senedir arada bir esimle birlikte gidiyoruz ve emin olun istanbula cevresindeki ve istanbuldaki en enteresan ve guzel otel.Tabiki her otelin bazi eksikleri oluyor ama yazida okudugum gibi degil.Devamli gezen bir insan olarak soyluyorum mutlaka gorun,kalmasaniz bile tavsiye ederim.ii tatiller.
Başa dön
kamil hakan

MesajTarih: Cmt Tem 04, 2009 3:37 pm    Mesaj konusu: MEMNUNİYET Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR
01.07.09 TARİHİNDE BU GÜZEL YERDE KONAKLADIM MEMNUNİYETİMİ SİZLERLEDE PAYLAŞAYIM DEDİM İLGİ ALAKA VE HİZMET MÜKEMMELDİ JALE HANIM VE EŞİ İŞNİN BAŞINDA VE KOORDİNASYON MÜKEMMEL
BENCE BİR EKSİKLİK AKŞAM AKTİVİTESİ YOKTU (BAŞBAŞA GEÇİRİLECEK BİR KAÇ GECE İÇİN MÜKEMMEL)RESTORANT TEMİZ YEMEKLER HARİKA GÖREVLİ ARKADAŞIMIZ KUSURSUZDU HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER YİNE GELECEĞİZ BİZDEN KURTULAMAZSINIZ Laughing Razz
Başa dön
cglr34

MesajTarih: Pts Tem 20, 2009 5:28 pm    Mesaj konusu: bir kere daha düşünün Alıntıyla Cevap Gönder

Geçtiğimiz pazar ben ve 3 arkadaşımla beraber woody ville kamp alanını ziyarete gittik..Amacımız çadır kurmak ağaç evlerde konaklamak veya havuza girmek değil kumsalın denizin ve güneşin tadını çıkarmak ve restoranında bişyler atıştırmaktı.İlk şoku aracımızı park ederken yaşadık..Yanımıza yaklaşan görevli bir hoş geldiniz bile demeden kişi başı 35 tl olan fiyatı söledi..Biz kalmıycağımızı günü birlik geldiğimizi sadece denize giriceğimizi ve bu fiyatın fazla olduğunu belirttik.Oda bizi Hakan bey adında birine yönlendirdi.Hakan beyde bu fiyatların doğru olduğunu ve ukala tavırlarla zaten çok dolu olduklarından günübirlikçi alamayacakalrını ifade etti..Bir doğa tutkunu, bir kampçı ve daha evvel buna benzer bir çok yerde konaklayan biri olarak bu tesisin tamamen ticari kaygı güden bir zihniyetle işletildiği izlenimine katıldım..Ve derhal oradan ayrıldık..
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Sal Tem 21, 2009 4:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Niçin yadırgıyorsunuzki? Güneyde oteller plajlarına yabancı kabul ediyormu? Öncelikli olarak kendi müşterilerini düşünüyorlar, sizin içeride müşteri bir başkasınında dışarıdan girmek istediğini düşünün?
Kaldıki, otel yada işletmede çalışan birinin tavırlarını otel sahibinede şikayet edebilirsiniz. Bu gerekirse yazılı olarakta olabilir, şunu söyleyebilirimki Şile bölgesinde en az ticari kaygı içerisinde olan işletmeden bahsediyorsunuz.
cglr34

MesajTarih: Prş Tem 23, 2009 7:32 am    Mesaj konusu: :) Alıntıyla Cevap Gönder

İlki oraya gelen herkes konaklamak zorunda diğil..Gelip kumsalından doğası ve tabiatından da yararlanmak isteyenlerde müşteri kapsamına girer.O müşteridir bu diğildir diye bi ayrım yapmak saçma bence..Başkalarını rahatsız etmedikten sonra diğer insanlarında ordan yararlanması beni hiçmi hiç rahatsız etmez..Sadece konaklayacak olanlar kalabilir mantığı pek uygun gelmiyor.Benim esas eleştirim fiyatların yüksek olması ve müşteriye karşı olan tutumun hoş olmadığı yönündeydi..
Başa dön
woodyville hotel

MesajTarih: Sal Tem 28, 2009 3:47 pm    Mesaj konusu: Woodyville hakkinda Alıntıyla Cevap Gönder

Woodyville olarak oda musterilerimiz dısında gunubırlık musteri kabul edıyoruz.Arazimiz cok genıs oldugu ıcın problem olmuyor fakat pazar gunlerı o kadar cok gunubırlık faydalanmak ısteyen oluyor kı oturacak sandalye bile bulamıyorsunuz,bu nedenle bellı saatlerden sonra mısafır kabul edemıyoruz..Hızmet veremıyecemıgız bır sey ıcın ucret talep edemeyız.Bu nedenle gerı cevırdıgımız mısafırlerımızın olması normal.Ucrete gelınce havuz , plaj , sezlong ve golgelık alan ,otopark orman ıcınde pıknık yerı gıbı hızmetlerın hepsını 35 tl gıbı uygun bır ucret vererek faydalanabılıyorsunuz.
ıyı tatıller dileriz.
WOODYVILLE HOTEL
Başa dön
cglr34

MesajTarih: Cum Tem 31, 2009 9:51 am    Mesaj konusu: Woodyville hakkinda Alıntıyla Cevap Gönder

Uygunluk göreceli bi kavramdır.Size göre günübirlik giriş , fahiş konaklama ve restorandaki yeme içme ücretleri de uygun olabilir ancak karşılığında verilen servis ve hizmet düşünüldüğü zaman bana hiçte uygun gelmedi.Talep edilen günü birlik(şezlong,gölgelik alan yer park hizmeti) giriş fiyatı olan 35 tl ücret karşılığında, klimalı odalarda gece kahvaltı dahil konaklayabileceğiniz çok daha güzel ve nezih yerler sayabilirim..Herkese iyi tatiller..
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cum Tem 31, 2009 7:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Şile ve Ağva bölgesi için sezon 1.5 - 2 ay sürmektedir lütfen İstanbul ve çevresinde söylediğiniz tarzda işletmeler varsa bize yazın bizde faydalanalım. Ağva' da yaşayan biri olarak söylüyorum sadece kilimli koyuna girip 2 dakika misafirlerimi bırakıp çıktığım için 10 TL ödüyorum. Güneyde ise daha uygun fiyatlı yerler bulunmaktadır ama onların sezonu neredeyse yıl boyu sürmekte, dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlamaktalar, turizm bölgesi oldukları için birçok vergiden muaflar, aldıkları ürünlerdeki kdv ve birçok vergiyi ödemiyorlar, burada bir işletme 1kg et için ödediği rakam 10 TL ise güneyde 3-4 TL bunlarda işin görünmeyen tarafları.
Eğer insanlar eleştirirken adil olursalar bu gibi problemler tartışılmaz ama malesef adil olamıyoruz.
Burak

MesajTarih: Prş Nis 29, 2010 2:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

otelde konaklamanın geceliği ne kadar?bilgilendirirseniz sevinirim.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Oteller Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim