a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

sayın kurabiye canavarı

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
onur

MesajTarih: Cum Arl 12, 2008 5:39 pm    Mesaj konusu: sayın kurabiye canavarı Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın kurabiye canavarı.
eşimin mesajlarını silmektesiniz.sanki savaş halindesiniz. bu tavrınızı gerçekten anlayamıyorum. biz ülkesini seven, her konuda olduğu gibi turizmde de gelişimini isteyen, eğitimli ve olgun insanlarız. eleştirilere açık olmayan bir milletin bireyi olmaya devam ettiğiniz süre içinde ne siz ne de ülkemiz gelişecektir. bizim burada yazdıklarımız ağva'yı kötülemek değil..

Ne hikmetse eleştiriye hiç tahammülünüz yok. Sanki tüm otellerle anlaşmanız var!! Hem bu kadar iddialı olmayın isterseniz. bir çok şehirde ve bir çok otelde kalmıs olabilirsiniz. sanırım kaldığınız yerler sitenizde adı geçen bazı otellerin eleştirildiğinden de kötü yerler ki ağva'daki eleştirilen otelleri savunuyorsunuz. dikkatinizi çekerim ''ağva'daki eleştirilen oteller'' diyorum! konuyu yeterince anlamadan ve iyi okumadan hemen savunmaya geçerek, burada geçirdiğiniz zamanın bir bölümünü otel yetkilileri ile görüşüp durumun iyileştirilmesi için çaba sarfetseniz ağva için daha iyi işler yapmış olursunuz. araştırmalarıma devam ediyorum. elbette ağva'ya geleceğim ve otelleri tek tek dolaşacağim, kalacağim. Muhakkak ki aralarında iyi hizmet veren oteller vardır. Ancak dostlarımdan duyduklarım ve burada yazılanlardan sonra bayram gibi özel bir günde ağva'ya gelip huzurumuzu kaçırmaktansa evde kalmayı tercih ettik. Ağva'da yaşadığınızdan ötürü (sanıyorum) Ağvadaki otelleri koruma içgüdüsüyle hareket ettiğinizi anlayabiliyorum ancak, Lütfen eleştirilere açık olup, eleştirenlere saldırmayın...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cum Arl 12, 2008 5:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı ip adresinden yapılan farklı kullanıcıların mesajlarını ne doğrultuda değerlendirelim?
Foruma kurallar koyduk ve bunlar herkes için var, eleştiriler elbette olmalı ama burada yaptığınız haksız eleştiriler bu ülkede yaşayan ve geçimini turizm ile sağlayan kaç kişinin işine "iyi bir yön" katabilir?
Size yada eşinize karşı yapılan bir durum değil özel olarakta yazdım eğer gerçekten bir şikayetiniz var ise yazın ama siz şu an olmayan şeyleri yazıyorsunuz.
Sizi tanımıyoruz bilmiyoruz, ağva ya gelmemişsiniz hangi neden ile şikayet ediyorsunuz nasıl sizi memnun edebiliriz biz?
Biz sizi memnun etmek istiyoruz ama nasıl yapabiliriz? Bu nasıl mümkün olabilir şu durumda lütfen birazda kendiniz kadar karşınızdakileride düşünün.
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim