niran
|
Tarih: Prş Arl 11, 2008 11:39 pm Mesaj konusu: sayın kurabiye canavarı, eleştirilere açık olun! |
|
|
| Ne hikmetse eleştiriye hiç tahammülünüz yok. Sanki tüm otellerle anlaşmanız var!! Hem bu kadar iddialı olmayın isterseniz. bir çok şehirde ve bir çok otelde kalmıs olabilirsiniz. sanırım kaldığınız yerler sitenizde adı geçen bazı otellerin eleştirildiğinden de kötü yerler ki ağva'daki eleştirilen otelleri savunuyorsunuz. dikkatinizi çekerim ''ağva'daki eleştirilen oteller'' diyorum! konuyu yeterince anlamadan ve iyi okumadan hemen savunmaya geçerek, burada geçirdiğiniz zamanın bir bölümünü otel yetkilileri ile görüşüp durumun iyileştirilmesi için çaba sarfetseniz ağva için daha iyi işler yapmış olursunuz. araştırmalarıma devam ediyorum. elbette ağva'ya geleceğim ve otelleri tek tek dolaşacağim, kalacağim. Muhakkak ki aralarında iyi hizmet veren oteller vardır. Ancak dostlarımdan duyduklarım ve burada yazılanlardan sonra bayram gibi özel bir günde ağva'ya gelip huzurumuzu kaçırmaktansa evde kalmayı tercih ettik. Ağva'da yaşadığınızdan ötürü (sanıyorum) Ağvadaki otelleri koruma içgüdüsüyle hareket ettiğinizi anlayabiliyorum ancak, Lütfen eleştirilere açık olup, eleştirenlere saldırmayın... |
|