|
| Yazar |
Mesaj |
niran
|
Tarih: Pts Arl 08, 2008 10:26 am Mesaj konusu: buradaki eleştirilerden sonra gitmekten vaz geçtik |
|
|
merhabalar, eşimle birlikte bu bayram tatilini geçirmek üzere ağva'ya gitmek istedik. internette araştırma yaparken sitenize ulaştık. burada yazılanları incelediğimizde ne yazık ki hemen hemen aynı türde eleştirilere rastladık. dolayısıyla sakin ve huzurlu bir ortamla karşılaşamayacağimizi aksine sorunlardan kaçarken paramızla rezil olacağimizi düşündük ve ağva'ya gitmekten vaz geçtik. elbette her işletmede ufak tefek aksilikler olabilir ancak, burada yazılan eleştirilerdeki aksilikler kabullenebilir aksilikler değil. tüm ağvalı işletmecilere sesleniyorum. bu imajınızı bence hemen olumlu hale dönüştürmeye çalısın.. İyi bayramlar
niran miray, istanbul 8 aralık 2008 |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pts Arl 08, 2008 12:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Malesef herkes sizin gibi sadece eleştirmek için yazıyor, oysa herkes eleştirileri kadar memnuniyetlerinide yazsa herhalde şu an forumda milyonlarca başlık açık olurdu...
Örneğin sizden başlayalım gelin gerçek anlamda memnun kalmazsanız yazın buraya eğrisi doğrusu ile.
Ben Türkiye' nin neredeyse heryerinde otellerde, pansiyonlarda kaldım "istisnalar haricinde" ağva' da bulunan işletmeler kadar kaliteli hizmeti olan yer pek görmedim desem yeridir.
Zaten bu forumunda başlıca görevi sizlerin Ağva' ya geldiğinizde doğru tercihler ile doğru yerlerde kalmanızdır. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|