|
| Yazar |
Mesaj |
lancelot
|
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 12:20 am Mesaj konusu: AĞVADAKİ OTELLERE DİKKAT |
|
|
MERHABA.
AĞVADAKİ OTELLERE REZERVASYON YAPMADAN,MUTLAKA GÖRÜN VEYA GİDENLERDEN BİLGİ ALIN.
Kaldırıldı
HIZMET REZALET, YEMELKELER DESENİZ PATLICANIN HER TÜRÜ VAR İNSANLARLA RESMEN DALGA GEÇİLİYOR, PATLICANLA BİRKAÇ ÇEŞİT YAPMIŞLAR SONUÇTA HEPSİ PATLICAN, YEMEK YETERİNCE ÇIKMIYOR,TÜM ODALARDA KLİMA OLDUĞU REKLAM YAPILIYOR YALAN, BEN GÖLE BAKAN BİR ODADA KALDIM YANDIM SABAHA KADAR, BUNGALOW TUTTUM HEPSİNDE JAKUZİ OLDUĞU REKLAM EDİLİYOR O DA YALAN.
SAKIN PARANIZI BOŞUNA BU ŞİŞİRME HOTELE HARCAMAYIN.
HEMEN YAN TARAFINDA BULUNAN -kaldırıldı- GEÇTİM, GERÇEKTEN FARKI HİSSEDİYORSUNUZ.
ÇALIŞANLAR ÇOK İLGİLİ DAHA PROFESYONEL ÇALIŞIYOR, ODALAR KESİNLİKLE SÜPER RAHAT NE REKLAM YAPIYORLAR İSE ONU BULUYORSUNUZ.
BEN ÇOK MEMNUN KALDIM DAHA İYİ HIZMET VERMELERİNE RAĞMEN VE DAHA LÜKS OLMASINA RAĞMEN kaldırıldı OTELDEN DAHA UCUZ.
ELEMANLARDAN ÇOK MEMNUN KALDIM,ÖZELLİKLE OTOPRKÇI EROL KARDEŞİMİZ BİZLERLE ÇOK İLGİLENDİ , YOLUNUZ DÜŞERSE MUTLAKA TANIŞIN MÜKEMMEL BİR ARKADAŞ OTELİ O KADAR SAHİPLENMİŞ Kİ MÜŞTERİLERİN MEMNUN OLMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR. TEŞEKKÜRLER EROL KARDEŞİM.
KISACASI TEKRAR KONAKLAMAK İÇİN -kaldırıldı- OTELİ HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN TERCİH EDECEĞİM.
-kaldırıldı- GİBİ ŞİŞİRME OTELLERDEN UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM.[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cum Ağu 22, 2008 9:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Forum kuralları gereği yazdığınız yazının gerçekliğini ispatlamadığınız takdirde yazınız silinecektir. Söylediklerinizin hatalı yada taraflı olduğu görüşündeyim, çok abartmışsınız ama ben yinede kurallar gereği yazıyı bırakıp ispatlamanızı bekliyorum. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
lancelot
|
Tarih: Cum Ağu 22, 2008 4:15 pm Mesaj konusu: BİLGİ SAHİBİ OLMADAN SALDIRMAYIN LÜTFEN |
|
|
MERHABA
ABARTTIĞIMI DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.
BUNUN İSBATI ANCAK SİZ GİDİP KONAKLAMA YAPARSANIZ OLUR.
REKLAMDAKİ GİBİ HER ODADA KLİMA OLMADIĞINI ( BEN GÖLE BAKAN ODADA KALMIŞTIM), HER ODADA JAKUZİ OLMADIĞINI, VE DE YEMEKLERİN SADECE PATLICAN TÜRLERİNDEN OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.
ABARTMAYA GEREK YOK, BEN SONUÇTA BU OTELLERİN KİME AİT OLDUĞUNU BİLMİYORUM BENİ İLGİLENDİRMEZ ZATEN, BEN SADECE YAŞADIKLARIMI ANLATTIM YANIMDA ÜÇ KİŞİ DAHA BENİMLEYDİ ONLAR DA AYNI ŞEYLERİ ANLATABİLİR.
NEDEN YANLI BİR ANLATIM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ BİLMİYORUM, FAKAT OTELLE İLGİLİ HERHANGİ BİR BİLGİYE SAHİP OLMADIĞINIZI ANLIYORUM.
PEŞİN HÜKÜM VERMEDEN BENCE GİDİP GÖRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
BÖYLE BİR ŞEYİN İSBATINI İSTEMENİZ ÇOK KOMİK OLDU KUSURA BAKMAYIN.
İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL İSBAT YAPABİLİRİM.
O ZAMAN ŞÖYLE YAPMALIYIM BANA İNANMAYAN TÜM KİŞİLERİ ORAYA TATİLE GÖNDEREYİM MASRAFLAR BENDEN OLSUN BEN DE İSBATIMI YAPMIŞ OLURUM HER HALDE BÖYLE DÜŞÜNDÜNÜZ.
BU BİRAZ KOMİK OLMADIMI SİZCE? |
|
| Başa dön |
|
 |
lancelot
|
Tarih: Cum Ağu 22, 2008 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
TEKRAR MERHABA.
SİZDEN BİR RİCAM OLACAK LÜTFEN YAZMIŞ OLDUĞUM ELEŞTİRİ YAZISINI YAYINDAN KALDIRINIZ, ÇÜNKÜ BEN BU OLUMSUZLUKLARI YAŞADIM NEDEN BAŞKALARI DA YAŞAMASIN? YAŞASINLAR Kİ ORADA SÖZLÜ ELEŞTİRİLER OLSUN EN AZINDAN BAZI ŞEYLERİ DÜZELTME YOLUNA GİDERLER.
BEN YURT DIŞINDA YAŞAYAN BİRİYİM BELKİ BİR DAHA ORAYA YOLUM DÜŞMEYECEK, AMA GİDECEK OLANLARA YARDIMCI OLMAK İSTEMİŞTİM, HUZURLU BİR TATİL YAPMALARI İÇİN.
BENİM EN ÇOK İSTEĞİM OTEL YÖNETİMİNİN BU ELEŞTİRİYİ GÖRMESİYDİ, ÇÜNKÜ HARİKA BİR YERE SAHİPLER, BU ELEŞTİRİLERLE O GÜZELİM YERİN GERÇEK HAKKINI VERİRLERDİ BELKİ.
AMA NEDENSE MAHKEMEDEYMİŞİZ GİBİ BEN İSBATA DAVET EDİLDİM.
O ZAMAN BU SİTEYİ VEYA ELEŞTİRİ KISMINI KAPATIN.
LÜTFEN YAZIMI KALDIRIN SAYGILAR. |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cum Ağu 22, 2008 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu şekilde ispatlanabilir, mutlaka otelde kaldığınıza dair bir belge, fatura, fiş vs. almışsınızdır bunu info@agvanet.com adresine gönderebilirsiniz. Bunun dışında aşağı yukarı tüm otellerin hizmetlerini, çalışanlarını, sahiplerini biliyor tanıyorum her otel hakkında zaman zaman bu şekilde eleştiriler olabilmekte buda biraz şanssızlık biraz o günlerin yoğunluğundan kaynaklanabiliyor, değişmeyen havlular, gözden kaçan ufak sorunlarla karşılaşılabiliyor her işletmede.
Anlamadığım şu en kötü yerde bile çeşit çeşit yemek varken siz nasıl olduda sadece patlıcan ve patlıcandan yapılmış yemeklerle karşılaştınız? Bahsettiğiniz yer ise sadece yemek için bile gelenler mevcut, ayrıca bahçesinde yalnızca ızgara türü yemek veren bir bölümü var oradada patlıcanmı kızartıyorlardı(ben çok severim)?
Bunun dışında bahse konu işletmeye mail yolu ile şikayetlerinizi bildirirseniz mutlaka ilgileneceklerdir, Ağva otelleri bu konuda çok hassastır karşılaştığınız olumsuzlukları lütfen bildirin bu şekilde karalama yapmadan.
Biz kimseyi yargılamak yada hesaba çekmek gibi bir misyonu olan kişilerde değiliz sizde kabul edersinizki hatalı yada doğru olmayan eleştiri yada teşekkürleri burada yayınlamamak için elimizden geleni yapıyoruz, bu siz ve sizin gibi Ağva ziyaretçilerine daha objektif bir araştırma imkanı sunmak için. Sizin eleştirdiğiniz işletme en az onlarca defa teşekkür yazısı eklenmiş olmasına karşın bunları şu an sitede göremezsiniz buda bizim bu konudaki hassasiyetimizden kaynaklanıyor. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
lancelot
|
Tarih: Cmt Ağu 23, 2008 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
TEKRAR MERHABA.
KESİNLİKLE AMACIM KARALAMAK DEĞİL.
FAKAT BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ OTELDE KESİNLİKLE DIŞARIDA IZGARA YAPAN HERHANGİ BİR YER YOK.
BEN BU OTELDE İKİ KEZ KONAKLADIM, AYNI YERDEN BAHSETMİYORUZ HERHALDE.
NEYSE ÖNEMLİ DEĞİL BU VAKİTTEN SONRA NE SÖYLESEM BOŞ, BİR DE MERAK ETMEYİN OTELİN MAİL ADRESİNE DE ŞİKAYETİMİ BELİRTTİM.
BENİM BUNDAN ANLADIĞIM BAŞKA BİR OTELİN İYİ HIZMETİNİ ÖVGÜYLE ANLATMAM SİZİ KIZDIRDI.
HERHALDE RİVERSİDE CLUB HOTELE KARŞI SİZİN BİR ALERJİNİZ VAR.
SİZ NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN BEN YAŞADIKLARIMI YAZDIM.
KUSURA BAKMAYIN AMA NASIL Kİ RAHATSIZLIKLARIMI BİLDİRİYORUM, MEMNUNİYETİMİ DE BELİRTMEK EN DOĞAL HAKKIM.
BU SİZİ NEDEN BU KADAR RAHATSIZ ETTİ VE KARALAMA YAPTIĞIMI BELİRTİYORSUNUZ GERÇEKTEN HAYRET ETTİM.
SİZ BENCE O OTELE BİR DAHA GİDİN O EŞSİZ DEDİĞİNİZ YEMEKLERİ BİR DAHA GÖRÜN. SONRA DALGA GEÇERSİNİZ.
BU ARADA DİKKATİMİ ÇEKEN BAŞKA ŞEY, HEP YEMEKLER ÜZERİNDE DURDUNUZ AMA REKLAMLARINDAKİ YANILTICI BİLGİLERE HİÇ DEĞİNMEDİNİZ. ÖRNEĞİN HER ODADA KLİMA OLMADIĞI HALDE HER ODANIN KLİMALI OLDUĞUNU YAYINLAMALARI VEYA HER BUNGALOVDA JAKUZİ OLMADIĞI HALDE VAR GİBİ GÖSTERMELERİ.
BENCE SİZİN BU OTELLE BİR BAĞINIZ VAR VE KORUMA KALKANLARINI HEMEN AÇTINIZ.
BİRAZ DA KENDİNİZE ÖZ ELEŞTİRİ YAPIP BUNLARI DÜZELTİNİZ.
SAYGILAR SUNARIM. |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cmt Ağu 23, 2008 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Bizim sitemizde bulunan reklamda yazılan yazı aynen aşağıdadır,
Toplamda 27 odası bulunan işletmenin 22 odasında klima olduğu yazıyor diğer odaları için bahsedilenlerde ise doğallığını bozmamak adına bu şekilde bırakıldığı söylendi şimdi otel yetkilileri ile görüştüm. Jakuzi konusundada hiç kimse birşey yazmamış.
Bu otel yada bahsettiğiniz diğer otel benim ile alakası olmayan yerler, sonuçta ısrarınızı anlamıyorum.
Ben sizin rakip olan bir oteli karalamaya çalıştığınızı söylüyormuyum? Nereden bilebilirim sizin bir başka otel sahibi/yakını olmadığınızı? Ben sizden çok açık birşey istedim, madem konakladınız bu konaklamaya ait bir belge istedim çok birşey değil.
Dışarıda ızgara yapılan yer olarak barbekü tarzı bir bölüm var resimlerini koymak istedim ama nette bulamadım dahada ısrar ederseniz otel yetkililerinden isteyip onuda koyacağım.
Şunu anlamak istemiyorsunuz sizin şikayette bulunduğunuz yere daha önce onlarca defa teşekkür yazıları yazıldı ama ispatlanamadığı için sildik, sizden yapmış olduğunuz şikayetin ispatını istiyoruz zor birşey değil.
Aynı şekilde konaklamış olduğunuz diğer otel içinse yapılan şikayet gönderileride silindi aynı nedenlerden dolayı, objektif olmadığımızı nasıl düşünürsünüz?
İLETİŞİM bölümündede bu konu hakkında yazmışız bu yazı 3-4 yıldır orada niçin bu şekilde alaycı bir tavır alıyorsunuz? _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız.
En son kurabiye canavarı tarafından Cmt Ağu 23, 2008 12:31 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
lancelot
|
Tarih: Cmt Ağu 23, 2008 12:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
MERHABA.
SİZE KONAKLADIĞIMA DAİR İSBAT YAPABİLİRDİM FAKAT NE YAZIK Kİ ALMIŞ OLDUĞUM FİŞİ İSTANBULDAKİ ARKADAŞIMIN EVİNDE BIRAKTIM.
ŞUNA İNANMANIZI İSTERİM Kİ, GERÇEKTEN BUNLAR YAŞANMASAYDI YAZMAZDIM.
GERÇEKTEN ÇOK CANIM SIKILDIĞI İÇİN BUNLARI DİLE GETİRMEK İSTEDİM.
BU ARADA BENİM YANDAKİ OTELLE HERHANGİ BİR BAĞIM YOK, EN AZINDAN BEN TÜRKİYELİ DEĞİLİM YABANCI UYRUKLUYUM ORAYA SADECE TURİSTİK AMAÇLI GELDİM.
SİZ SADECE ŞİKAYETİM OLAN OTELDEKİ RESEPSİYON GÖREVLİLERİNE BÖYLE BİR SORUN OLUP OLMADIĞINI SORARSANIZ ZATEN SİZE CEVAP VERİRLERDİ, BEN KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAM ASLA BENİM TARZIM DEĞİL.
FAKAT ORAYA PARASINI YATIRACAK OLAN İNSANLAR DA HELAL KAZANDIKLARI PARALARINI YATIRACAKLAR ONLARA DA YAZIK.
DETAYLI İLGİNİZ İÇİN VE EN ÖNEMLİSİ ŞEFFAF OLMAYA ÇALIŞTIĞINIZ İÇİN BEN KENDİ ADIMA SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
BU VAKİTTEN SONRA SİZİN İYİ NİYETİNİZDEN ŞÜPE ETMİYORUM.
SİZDEN RİCAM LÜTFEN YAZMIŞ OLDUĞUM ŞİKAYET YAZIMI YAYINDAN KALDIRIN.
GERÇEKTEN ÇOK KIZMIŞTIM, BİRAZ FEVRİ DAVRANMIŞ OLABİLİRİM SİZİN DE DEDİĞİNİZ GİBİ ZAMAN ZAMAN OLUŞAN AKSAKLIKLARDAN BİRİYDİ O DA BANA DENK GELMİŞ OLABİLİR.
FAKAT SİZİ TEMİN EDERİM Kİ KESİNLİKLE DIŞARIDA SADECE IZGARA HIZMETİ VEREN HERHANGİ BİR YER YOK.
RESİMLERDE VAR FAKAT ÖYLE BİR HIZMET YOK İNANIN.
İKİ KEZ KALDIM İKİSİNDE DE YOKTU.
BEN BİZZAT YEMEK KONUSUNU RESEPSİYONLA KONUŞTUM VE KENDİLERİ DE KENDİ HATALARI OLDUĞUNU KABUL ETTİLER.
LÜTFEN YAZIMI YAINDAN KALDIRIN RİCA EDİYORUM.
SAYGILAR SUNARIM.
ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|