a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

ağva'da pansiyon
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
arveles

MesajTarih: Sal Tem 19, 2005 4:15 pm    Mesaj konusu: ağva'da pansiyon Alıntıyla Cevap Gönder

ağvada pansiyon olarak konaklama ve fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
carpediem

MesajTarih: Sal Tem 19, 2005 4:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ağva'da birçok pansiyon ve Ev pansiyonu bulunmaktadır.Fiyatları ise 15-25 YTL arasında değişiyor.

Saygılar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
carpediem

MesajTarih: Cum Ağu 05, 2005 10:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Pansiyonlar için adresinden bilgi alabilirsiniz.Ama galiba sitede sadece 1 tane pansiyon var.Yalnız benim gördüğüm kadarı ile temizlik ve konfor bakımında çok güzel bir yer.
umuttek

MesajTarih: Çrş Ksm 02, 2005 10:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkeze selam.Umarım beni birileri bilgilendirir.ben ögrenciyim okuyorum bursada.uzun zamandır sevdigim aşkıma bir süpriz yapmak istiyorum.onun için agvaya gelmek istiyorum.nasıl bir yerdir , güvenilirim bilmiyorum.sonuçta biz evli degiliz.çok şeyler duydugumuz için bu konulara biraz uzak duruyorum.bir kaç gün ağvada geçirmek isityoruz.pansiyon benim büççemi sarsmaz.onun için güvenilir birazda konforlu pansiyon varmıdır.nereyi tafsiye edersiniz acaba.şimdiden çok teşekkür ederim herkeze.
Başa dön
niL

MesajTarih: Cum Ksm 11, 2005 9:35 am    Mesaj konusu: kurban bayramında fiyatlar Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba.. kolay gelsin.. bizde umut arkadasım gibi sevgilimle tatil yapmak istiyoruz.. bu yüzden ağvayı düşünüyoruz.. hem sakin hem de yakın olduğu için.. bi de methini az duymadık..Smile benim öğrenmek istediğim şu pansiyonlarda günlük 15-20 ytl arası değişir diyorsunuz peki bu fiyatlar kurban bayramı tatilinde artış gösterirmi.. malum öğrenciyiz.. şimdiden cok tesekkür ediyorum..Smile
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Cum Ksm 11, 2005 6:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Umuttek ve Nil ;
Ağva'da haftasonu pansiyon fiyatları 15 ile 20 ytl arasında değişiyor ama genelde yaz aylarında pansiyonlar açık olduğu için kış turizmine yönelik pek pansiyon bulunmuyor, açık olsa bile genelinin ısıtması yoktur.Bu yüzden sorun yaşayabilirsiniz.Evli olup olmamanızın bi sorun yaratıcağını sanmıyorum.Bayramlarda ise pansiyonların fiyatlarında fazla bir değişiklik olmuyor.
Pansiyonlar ile ilgili bir araştırma yaptıktan sonra sizi tekrar bilgilendireceğiz..

Saygılar
AGVAnet.com
esra

MesajTarih: Pzr Arl 18, 2005 11:08 am    Mesaj konusu: acill Alıntıyla Cevap Gönder

haftaya arkadaş grubumuzla ağvaya gelmeyi düşünüyoruz. 5-6 kişiyiz bi gece pansiyonda kalmayı düşünüyoruz. bunun için bana bi pansiyon numarası verecek olanınız var mı?
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Pzr Arl 18, 2005 4:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Pansiyonlar ile ilgili bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.

Saygılar
AGVAnet.com
esra

MesajTarih: Pzr Arl 18, 2005 6:52 pm    Mesaj konusu: pansiyon için Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hızınız için:)
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Pzr Arl 18, 2005 9:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Rica ederisss
beanbeer

MesajTarih: Pts Arl 26, 2005 11:52 pm    Mesaj konusu: keske bu pansiyonlar hakkindakileri buraya yazsaydiniz Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba ben kiz arkadasimla beraber yilbasini agva da gecirmek istiyorum ama maalesef cts gunu yarim gun calismak zorundayiz paket program uygulamayan bir yer var mi acaba pansiyonlarin durumu nedir gelsek bos yer bulabilir miyiz pansiyonlar hakkindaki bilgileri lutfen bana da gonderirseniz cok memnun olacagim. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler bu arada email adresim trgyky@yahoo.com
Başa dön
yasemin

MesajTarih: Prş Oca 05, 2006 11:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba ben de arkadaşlarla aynı konuda danışmak istiyordum. bir de doluluk oranı ne oluyor bu pansiyon ve otellerin? yani yer ayırtmadan gidip kalmak istesek yer bulabilir miyiz?

bir de mail adresime pansiyon ve otellerin fiyatlarını gönderebilir misiniz benim de? çok mutlu olurum eğer gönderirseniz Smile
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Cum Oca 06, 2006 10:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba Yasemin;
Otellerde konaklama yapmak istiyorsunuz gelmeden önce mutlaka rezervasyon yapmanız gerekiyor.Aynı şekilde pansiyonda konaklama için de rezervasyon gerekli olabilir çünkü bayram öncesi Ağva'da doluluk oranı çok yüksek oluyor. Smile
yasemin

MesajTarih: Cum Oca 06, 2006 1:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim carpediem, ama zaten biz de bayram sonrası düşünüyoruz. mail için de teşekkür ederim:)

bir de sormak istedğim şöyle bir şey var: motel türker nasıldır? yani orada kalırsak eğer ağvayı gezme imkanımız olabilir mi sonradan? ne kadar uzaktır göksu nehrine? bir bilginiz var mı acaba?
Başa dön
carpediem

MesajTarih: Cum Oca 06, 2006 2:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tavsiye ederim tabi Türker Moteli,Ağva'nın merkezinde olan bi moteldir,göksu ve yeşilcay nehirlerine 5-10 dakika kadarlık bir mesafesi var.
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim