|
| Yazar |
Mesaj |
arveles
|
Tarih: Sal Tem 19, 2005 4:15 pm Mesaj konusu: ağva'da pansiyon |
|
|
| ağvada pansiyon olarak konaklama ve fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Sal Tem 19, 2005 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ağva'da birçok pansiyon ve Ev pansiyonu bulunmaktadır.Fiyatları ise 15-25 YTL arasında değişiyor.
Saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Cum Ağu 05, 2005 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Pansiyonlar için adresinden bilgi alabilirsiniz.Ama galiba sitede sadece 1 tane pansiyon var.Yalnız benim gördüğüm kadarı ile temizlik ve konfor bakımında çok güzel bir yer. _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
umuttek
|
Tarih: Çrş Ksm 02, 2005 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Herkeze selam.Umarım beni birileri bilgilendirir.ben ögrenciyim okuyorum bursada.uzun zamandır sevdigim aşkıma bir süpriz yapmak istiyorum.onun için agvaya gelmek istiyorum.nasıl bir yerdir , güvenilirim bilmiyorum.sonuçta biz evli degiliz.çok şeyler duydugumuz için bu konulara biraz uzak duruyorum.bir kaç gün ağvada geçirmek isityoruz.pansiyon benim büççemi sarsmaz.onun için güvenilir birazda konforlu pansiyon varmıdır.nereyi tafsiye edersiniz acaba.şimdiden çok teşekkür ederim herkeze. |
|
| Başa dön |
|
 |
niL
|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 9:35 am Mesaj konusu: kurban bayramında fiyatlar |
|
|
merhaba.. kolay gelsin.. bizde umut arkadasım gibi sevgilimle tatil yapmak istiyoruz.. bu yüzden ağvayı düşünüyoruz.. hem sakin hem de yakın olduğu için.. bi de methini az duymadık.. benim öğrenmek istediğim şu pansiyonlarda günlük 15-20 ytl arası değişir diyorsunuz peki bu fiyatlar kurban bayramı tatilinde artış gösterirmi.. malum öğrenciyiz.. şimdiden cok tesekkür ediyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Cum Ksm 11, 2005 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Umuttek ve Nil ;
Ağva'da haftasonu pansiyon fiyatları 15 ile 20 ytl arasında değişiyor ama genelde yaz aylarında pansiyonlar açık olduğu için kış turizmine yönelik pek pansiyon bulunmuyor, açık olsa bile genelinin ısıtması yoktur.Bu yüzden sorun yaşayabilirsiniz.Evli olup olmamanızın bi sorun yaratıcağını sanmıyorum.Bayramlarda ise pansiyonların fiyatlarında fazla bir değişiklik olmuyor.
Pansiyonlar ile ilgili bir araştırma yaptıktan sonra sizi tekrar bilgilendireceğiz..
Saygılar
AGVAnet.com _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
esra
|
Tarih: Pzr Arl 18, 2005 11:08 am Mesaj konusu: acill |
|
|
| haftaya arkadaş grubumuzla ağvaya gelmeyi düşünüyoruz. 5-6 kişiyiz bi gece pansiyonda kalmayı düşünüyoruz. bunun için bana bi pansiyon numarası verecek olanınız var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Pzr Arl 18, 2005 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pansiyonlar ile ilgili bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.
Saygılar
AGVAnet.com _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
esra
|
Tarih: Pzr Arl 18, 2005 6:52 pm Mesaj konusu: pansiyon için |
|
|
| teşekkürler hızınız için:) |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Pzr Arl 18, 2005 9:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederisss _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
beanbeer
|
Tarih: Pts Arl 26, 2005 11:52 pm Mesaj konusu: keske bu pansiyonlar hakkindakileri buraya yazsaydiniz |
|
|
| merhaba ben kiz arkadasimla beraber yilbasini agva da gecirmek istiyorum ama maalesef cts gunu yarim gun calismak zorundayiz paket program uygulamayan bir yer var mi acaba pansiyonlarin durumu nedir gelsek bos yer bulabilir miyiz pansiyonlar hakkindaki bilgileri lutfen bana da gonderirseniz cok memnun olacagim. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler bu arada email adresim trgyky@yahoo.com |
|
| Başa dön |
|
 |
yasemin
|
Tarih: Prş Oca 05, 2006 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba ben de arkadaşlarla aynı konuda danışmak istiyordum. bir de doluluk oranı ne oluyor bu pansiyon ve otellerin? yani yer ayırtmadan gidip kalmak istesek yer bulabilir miyiz?
bir de mail adresime pansiyon ve otellerin fiyatlarını gönderebilir misiniz benim de? çok mutlu olurum eğer gönderirseniz  |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Cum Oca 06, 2006 10:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Yasemin;
Otellerde konaklama yapmak istiyorsunuz gelmeden önce mutlaka rezervasyon yapmanız gerekiyor.Aynı şekilde pansiyonda konaklama için de rezervasyon gerekli olabilir çünkü bayram öncesi Ağva'da doluluk oranı çok yüksek oluyor.  _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
yasemin
|
Tarih: Cum Oca 06, 2006 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim carpediem, ama zaten biz de bayram sonrası düşünüyoruz. mail için de teşekkür ederim:)
bir de sormak istedğim şöyle bir şey var: motel türker nasıldır? yani orada kalırsak eğer ağvayı gezme imkanımız olabilir mi sonradan? ne kadar uzaktır göksu nehrine? bir bilginiz var mı acaba? |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Cum Oca 06, 2006 2:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tavsiye ederim tabi Türker Moteli,Ağva'nın merkezinde olan bi moteldir,göksu ve yeşilcay nehirlerine 5-10 dakika kadarlık bir mesafesi var. _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
|