|
| Yazar |
Mesaj |
seckinacar
|
Tarih: Prş Ksm 01, 2007 5:00 pm Mesaj konusu: piccolo mondo |
|
|
| 2 sene öncede konakladığım ve benim için çok özel bi yeri olan bu otelden 1 hafta önce nefret ederek ayrıldım ve daha önce kaldığımdaki güleryüzlerin sahte olduklarını anlamış oldum.Bungalow odasında kalcaktım giriş yaptım yarım saat sonra odada akrep gördüğüm için otelden ayrılmak istedim özür dileyip mahcup olcaklarına tam gün ücreti talep ettiler yarım saat odada durduğum için sanki keyfimden gidiyomuşum gibi 200 ytl verdim ve ayrıldım ama benden çok onlar kaybetti... |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Prş Ksm 01, 2007 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eğer ters bir tepki verdilerse bilemiyorum ancak daha yapıcı olabilirsiniz, unutmayın buraya hergün binlerce insan girip yazıları okuyor.
Bahsettiğiniz işletme ise Ağva' da kaliteli olan yerlerden biridir... Çoğu işletmeci haşerelere karşı ilaçlama için özel şirketler ile anlaşıyor fakat Ağva' nın doğası gereği bu tür şeylerde yaşanmıyor değil ki kaldığınız yer bungalow...
Kimi zaman bende görüyorum evde yada sokakta ama bugüne kadar hiç akrep sokulması şikayeti ilede karşılaşmadım Ağva' da...
Ancak yinede sizin mağduriyetinizin giderilmesi gerekmekteydi pek tabiiki bu yüzden başlığı silmiyorum.
Eğer işletme sahipleri ile iletişim kurarsanız lütfen sonuçları burayada yazın. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|