|
| Yazar |
Mesaj |
tamtumtamtumboy
|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 6:38 pm Mesaj konusu: parkMandalin Hotel |
|
|
(18)eylül ayında ağva'da bulunma şansını yakaladık. baharı ağva'da karşılamak çok güzel. ben ve kız arkadaşım öğrenci işi randevusuz gittik. parkMandalin ile Alesta yan yanalar. ikisini de gezdik parkMandalin'de karar kıldık (alesta'da iyiydi). yepyeni parkMandalin, bahçesinde mandalinalar var gerçekten her ne kadar öğrenci indirimi yaptıramasak da:cry: motelin sahibi tolga'ya, yinede uygundu fiyat. tolga ve motelin çalışanları gerçekten çok iyilerdi sıcak bir ortam var, evinizde hissediyosunuz kendinizi. odalar, banyo, yemek, çok güzeldi. geceleri ayrı bir tat veriyor bahçesi, nehire de sıfır. web sitesini geliştirip bir mail adresi de kullanırsa daha başarılı olur sanırım parkMandalin
Gideceklere tavsiyem Ağva'ya eğer tatil günlerinde gitmeyecekseniz randevusuz da gidebilirsiniz, geze geze karar verin. deniz bisikletiyle nehri gezmeden dönmeyin (sandal sefası yapmasanız da olur düşme tehlikesi falan geçirir karizmayı çizersiniz kahvaltıyı mümkünse köyde yapın daha otantik şeyler bulursunuz, motellerde çoğunlukla paket tereyağı bal reçel veriyolar. üsküdardan direk otobüsler var ve 3saat çekiyor. gidin görün derim ağva'yı öyle manzaralar varki "sevgilinize tekrar tekrar aşık oluyorsunuz" (valla bak
bütçe düzelirse, yine bekle bizi ağvaaaaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayın tamtumtamtumboy;
Ağva hakkındaki düşünceleriniz bizim için sevinç verici yorumunuzu oteller başlığına aktarıyorum. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
ramazzan674
|
Tarih: Pts Tem 28, 2008 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
| kurabiye canavarı yazmış: | Sayın tamtumtamtumboy;
Ağva hakkındaki düşünceleriniz bizim için sevinç verici yorumunuzu oteller başlığına aktarıyorum. |
kurabiye canavarı önerini bekliorum bana güzel bi uygun bi otel önerirsen teşekkür ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
|