a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Otellerin fiyat yayınlamaması.

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Pts Eyl 17, 2007 1:10 pm    Mesaj konusu: Otellerin fiyat yayınlamaması. Alıntıyla Cevap Gönder

Oya UĞURLU tarafından bize mail olarak gelen ileti aşağıdadır.

İyi günler,

Ağva'da konaklamak üzere oteller hk bilgi almak amacıyla googgle'da yaptığım arama sonucunda sitenize ulaştım. Ancak ne yazık ki otellerin cogunun web sitesinde ücret bilgisinin yer almadığını gördüm. Site yönetimi olarak bunun dogrudan sizin kontrolünüzde olmadığının elbette bilincindeyim, ancak tanıtım amacıyla hepsini tek bir sitede toplayabildiğinize göre bu geribildirimi de işletme sahiplerinin tamamına iletebileceğinizi düşünerek yazmakta yarar gördüm.

Kısa veya uzun tatil fırsatlarında özellikle biz çalışan kişiler zaman kısıtı ile yaşadığımızdan otel veya pansiyonların web siteleri aracılığı ile kalacak yer seçimi yapabilmek hayatı oldukça kolaylaştırmakta. Ancak dikkatimi çeken şu ki Türkiye'de web sitesi olan otel ve pansiyonlar nedense web sitelerinde fiyat vermekten kaçınıyor. Bu da onların tercih edilme şansını azaltıyor haliyle, zira hem telefon veya fax ile fiyat istemek zaman alan bir iş olduğundan insan uğraşmayıp geçiyor, hem de fiyat bilgisi verilmemesi insanda farklı bir düşünce oluşturuyor ("fiyat vermiyoruz, çünkü tutturabildiğimizi istiyoruz"). Oysa ki yurt dışındaki otel/motel/pansiyonların web sitelerine bakıldığında görülüyor ki işletmenin açık olduğu mevsimlere göre, belirli dönemlerde farklı fiyat tarifeleri uygulanıyor olsa bile hepsi detaylı bir şekilde yer alıyor. Bu da insanın seçim yapmasını kolaylaştırıyor, dolayısıyla işletmelerin tercih edilme şansını da arttırıyor.

Konuyu sitenizde tanıtımı yapan işletme sahiplerine iletmeniz dileği ile işlerinizde başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Oya UĞURLU
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü
Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim