a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

merhabalar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ağva
Yazar Mesaj
sametinan

MesajTarih: Prş Şub 03, 2011 12:28 pm    Mesaj konusu: merhabalar Alıntıyla Cevap Gönder

benim bi kac sorum olucakta. genellikle herkes agva'nin guzelliginden yazin bahsediyor. ' yazin agva cok guzel, yazin mutlaka gidilmesi gerek, etc.. ' gibi seyler. ben, 5 arkadasimla beraber 15 subat'ta gelmeyi planliyorum fakat kisin, yazin oldugu kadar guzel olmayacagi dusuncesindeyim fakat dedigim gibi hic gitmedigim icin de bu yuruttugum fikir cercevesinde hareket etmek istemiyorum. sizde istegim, kisin agva'ya giden varsa bana goruslerini ve onerilerini bildirmesidir. tesekkur ediyorum, iyi gunler diliyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
yarasa
Ağva' lı Boys

MesajTarih: Sal Şub 08, 2011 2:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ağva herkesin dediği gibi yazın mükemmel bir cennet eğlencesi olsun aktiviteleri olsun denizi kumu güneşi mükemmelbir tatıl cennetı ağva kışında istanbulun gürültüsünden ve kalabalığından uzak kafa dinlemek için harika bir sessizl,ik diyarıdır sizn bu aylarda 5 arkadas gelıp nasıl bir tatıl anlayısınız oldugunu bilmedigimden sessiz sakın bir yer oldugunu soylemem yeterlı olacak heralde ama herkes kendi eğlencesini kendi yaratır görüntü olarak yazdan hiç bir frkı yok
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ağva Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim