|
| Yazar |
Mesaj |
eyupnl
|
Tarih: Pts Hzr 28, 2010 5:33 pm Mesaj konusu: konaklama |
|
|
Merhabalar
Ilk defa agvaya gelecegim. Yurtdisinda oturdugumdan dolayi agva hakkinda pek bilgim yok. Tavsiye edebileceginiz konaklama yerleri nerelerdir. Esimle beraber gelecegim. Isin kisasi her sene baska yerlere tatile gittim ama tatilde extra odemekten yurtdisindan geldigim icin yolunacak kaz olmaktan biktim. O yuzden bilgisi olan arkadaslardan temiz insanlara fazla ekstra odetmeyen otel isimlerini bekliyorum...simdiden tesekkurler. |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Sal Hzr 29, 2010 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fazla ekstra derken neden bahsettiğinizi tam anlamadım fakat eğer sorduğunuz "yemeden içmeden ekstralar gelirmi" ise bu şekilde bir şikayet bugüne kadar hiç olmadı Ağva otelleri için. Fiyat farklılıklarıysa Ağva'da olmuyor. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
yarasa Ağva' lı Boys
|
Tarih: Prş Tem 01, 2010 2:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ağvada kalacagınız tesıslerın coğu sabah kahvaltısı aksam yemeği açık büfe olarak çalısıyor yanı yarım pansıyon fakat bu yemeklerde alkollu alkolsuz tüm içecekler ücretlidir bu yemekler harıcınde tesısten istemıs olacagınız yiyeceklerde aynı sekılde ücretlidir.ayrıca yemek harıcınde içecegınız türk kahvesı dahı yarım pansıyon olarak calışan tüm otellerde ücretlidir ekstradan anladıgımız buysa eger |
|
| Başa dön |
|
 |
eyupnl
|
Tarih: Cmt Tem 10, 2010 12:23 pm Mesaj konusu: tesekkur |
|
|
| Arkadaslar cevaplar ıcın sagolun. Az cok arastırmalarım sonucunda neler ucrete dahıl neler degil ogrendim. Rezervasyonumu agva ipek koza motele yaptım. İyi oldugunu dusunuyorum. Yarım pansiyon ve kahvaltı aksam yemegi dahil. Benim extra diye anlatmak istedigim. Ornegin bir kolaya 10 tl odemek gibi. İpek motel hakkında yorumlarınızıda beklıyorum sızce nasıl. |
|
| Başa dön |
|
 |
|