a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Fiyat öğrendiğim bir kaç yer

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Konaklama
Yazar Mesaj
keremmix

MesajTarih: Çrş Hzr 30, 2010 10:24 pm    Mesaj konusu: Fiyat öğrendiğim bir kaç yer Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen hafta ağvada 2 günlük bir tatil yaptım. Bu siteden cok yararlandım fakat en büyük eksiği fiyat bilgisi bulunmaması olarak görüyorum(en azından ortalama bir değer verilebilir).

biz alesta otel de kaldık çok memnun kaldık hem onur beyin konukseverliği hemde odaların rahatı gayet iyiydi. cumartesi günkü canlı müziğe gelen müzisyenin de performansı çok iyi gerçekten. tek problem, odalar arasındaki duvarların aşırı ince olması. yan odadaki çiftin tartışmalarından bize gına gelmişti:)

1.5 hafta kadar önce arayıp öğrendiğim fiyatları aşağıya yazıyorum foruma bakan arkadaşlar yararlansın diye. fiyatlarda değişme olabilir belki... biz haziran ayının 28i gibi gitmiştik.

ayışığı otel: klimalı oda + geziler(rehberli) kahvaltı dahil 260
motel faruk: kahvaltı dashil 90 lira
park mandalin: sabah akşam yemeği açık büfe, canlımüzik dahil 500
side pansiyon: kahvaltı, gezi, deniz ve normal bisiklet dahil 200
uğur pansiyon: kahvaltı, 160

günay: havuzlu, sabah akşam yemeği, 450 tl içecekler hariç. kano bisiklet yok, sauna var

ağva orman evleri 721 76 51
2 kişilik toplam 350tl. sabah kahvaltısı akşam yemeği dahil.

alesta motel güzelll 721 75 95
toplam 460nakit sabah akşam açık büfe canlı müzik. içecekler hariç

pedalisa motel 721 77 30 *************************
2 kişilik fiyatlar standart oda (klima var) 240tl kahvaltı dahil. süit 340 balay 400 (jkzi)
kano deniz bisikleti dahil değil ( saati 10-15 lira)

gizemli nehir 721 71 37
sabah akşam yemek dahil 500 açıkbüfe değil, balık yada et tercih etme şansın var

riverside otel 721 71 36
standart oda 440 lira bungalowda 520 lira. sabah akşam yemeği dahil, içecekler extra

greenline guest house Paket Fiyat: 520 TL

tree tops park hotel 721 88 22 standart oda 500 klimalı. sabah akşam yemegi dahil

Şile Ağva otobüsleri telefon numarası: (216) 334 11 24 - 391 13 47

otobüslerle ilgili de bir not eklmeek isterim, imkanınız varsa "ekspres" otobüsleri tercih edin, daha kısa sürede gidiyor.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
keremmix

MesajTarih: Prş Tem 15, 2010 9:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

345 okunma, 0 teşekkür

ben teşekkür ederim bu tablo karşısında, ne diyeyim...
Başa dön
musun

MesajTarih: Pts Eyl 13, 2010 8:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok iyi ya, teşekkür ederim ben kendi adıma..
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Konaklama Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim