a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Eylül ayında arkadaşımla 2-3 gün kalabileceğim yer

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Konaklama
Yazar Mesaj
lion

MesajTarih: Pzr Ağu 22, 2010 12:07 am    Mesaj konusu: Eylül ayında arkadaşımla 2-3 gün kalabileceğim yer Alıntıyla Cevap Gönder

Birkaç saattir araştırıyorum henüz..Bu düşünce birden çıktı.Daha önce hiç gitmediğim için bi bilgim yok Ağva'yla ilgili..Araştırırken burayı buldum..Açılmış konuları okudum..Ben eylül ün 12 sinden sonra gitmeyi düşünüyorum..hafta içi olacak büyük ihtimalle..2 veya 3 gün kalabilirim sanırım..ben ve bir erkek arkadaşım gideceğiz..eylül ayı fiyatları ile ilgili bi bilgi bulamadım..çeşitli sitelerden de araştırdım..otel ya da pansiyon olabilir..önemli olan sadece biraz uygun olması..yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..sanırım e-mail adresine fiyat listesi gönderebiliyorsunuz..şimdiden çok teşekkürler..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Pts Ağu 23, 2010 4:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oteller bölümünden otel detaylarını görüntüleyip rezervasyon ve istek formunu doldurduğunuzda size oteller fiyatları gönderiyor.
lion

MesajTarih: Sal Ağu 24, 2010 3:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ederim.bu sayfayı bulamamıştım daha önce.çok yardımı oldu..genelde mail yoluyla ulaşılınca pek geri dönülmüyor okuduğum kadarıyla.umarım yanıt alabilirim.çok teşekkürler.iyi çalışmalar..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Konaklama Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim