|
| Yazar |
Mesaj |
lion
|
Tarih: Pzr Ağu 22, 2010 12:07 am Mesaj konusu: Eylül ayında arkadaşımla 2-3 gün kalabileceğim yer |
|
|
| Birkaç saattir araştırıyorum henüz..Bu düşünce birden çıktı.Daha önce hiç gitmediğim için bi bilgim yok Ağva'yla ilgili..Araştırırken burayı buldum..Açılmış konuları okudum..Ben eylül ün 12 sinden sonra gitmeyi düşünüyorum..hafta içi olacak büyük ihtimalle..2 veya 3 gün kalabilirim sanırım..ben ve bir erkek arkadaşım gideceğiz..eylül ayı fiyatları ile ilgili bi bilgi bulamadım..çeşitli sitelerden de araştırdım..otel ya da pansiyon olabilir..önemli olan sadece biraz uygun olması..yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..sanırım e-mail adresine fiyat listesi gönderebiliyorsunuz..şimdiden çok teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pts Ağu 23, 2010 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oteller bölümünden otel detaylarını görüntüleyip rezervasyon ve istek formunu doldurduğunuzda size oteller fiyatları gönderiyor. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
lion
|
Tarih: Sal Ağu 24, 2010 3:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| çok teşekkür ederim.bu sayfayı bulamamıştım daha önce.çok yardımı oldu..genelde mail yoluyla ulaşılınca pek geri dönülmüyor okuduğum kadarıyla.umarım yanıt alabilirim.çok teşekkürler.iyi çalışmalar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|