a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Club Pedalisa

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Oteller
Yazar Mesaj
cesur kuşku

MesajTarih: Sal Ağu 07, 2007 11:16 pm    Mesaj konusu: Club Pedalisa Alıntıyla Cevap Gönder

Ağva'ya 2007 Ağustos'unun ilk haftası, bir cumartesi günü 5 arkadaş gittik. Önceden rezervasyon yaptığımız bir pansiyonda sorun çıktı ve Club Pedalisa'yı şansa bulduk.

Fevkalade hoş karşılandık. Öğrenci olmamıza rağmen bu ilgi karşısında biraz mahçup olduğumuzu söylemeliyim. Hemen yerleştik. Çok temiz bir yer. Klima, buzdolabı, sıcak su, banyosu, televizyonu var.

Tesis içinde ayrıca bir restaurant var. Burada kahvaltı veriliyor. Akşam yorgunluğunu burada sıcak/soğuk içecekle giderebiliyorsunuz. Tavla, okey, iskambil mevcut. Günlük gazete girişteki masada bulunuyor. Konaklama sırasında "Ne içtim, ne yedim?" sıkıntısı çekmiorsunuz, zira restaurant girişinde çayın, patatesin fiyatı yazılı...

Bunun haricinde personel için güleryüzlüden başka espirili ve anlayışlı sıfatlarını kullanmak istiyorum.

Fiyatlar şu şekilde (normal şartlarda yer bulmak zor olsa gerek): 2 kişilik bir oda 150 YTL iken, 4-5 kişilik bir aile odası için 250 YTL kadar istiyorlar. Biz 5 arkadaş aynı odada adam başı 50 YTL'e kaldık.

Sitede yazmamışlar sanırım; sahile yürüyerek en fazla 5 dakika mesafedeler ve meydana oldukça yakın bir yerde...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dejawu_dewil

MesajTarih: Pts Ağu 20, 2007 9:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bu fiyat gecelik mi?
Başa dön
Mehmets

MesajTarih: Pts Oca 14, 2008 7:57 am    Mesaj konusu: pedalisa Alıntıyla Cevap Gönder

Agvadaki oteller 2'ye ayrılır.Dere kenarı ve dere kenarı olmayan.Dere kenarları yüzün üstü diğerleri yüzün altında.gördüğüm en temiz mekan.Denizin ve çarşının içinde.Ayrıca Bodrumda da yerleri var.club pedalisa bknz. Shocked

Fiyat mekana göre ucuz.Çarşının içinde oldukları için öyle geniş mutfakları yok zaten çıkınca heryer kebap dürüm balık vs.50 kaada anca 72 model pansiyonda kalırsınız diim.

bahar aylarında gidin derim.Gocuk da alın yanınızaa..
Başa dön
yücel

MesajTarih: Cmt Tem 05, 2008 11:14 am    Mesaj konusu: clup pedalisa ağva Alıntıyla Cevap Gönder

ben yücel ,biz ailece 3 temmuz 2008 de ismi lazım değil ağva da bir otelde rezervasyon yaptırdık ama gittiğimizde yerimiz yok dediler ,bizde clup pedalisa hotel i bulduk eşim ben 11 aylık bebeğimiz ve 5 yaşındaki kızımızla çok huzurlu iki gün geçirdik,kendimizi evimizde gibi hissettik,başta hotel müdürü AZİZ beye ve güleryüzlü hotel personelini çok teşekkür ediyoruz,bence ağvada kalınabilecek en sorunsuz hotellerden biri clup pedalisa
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Oteller Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim