|
| Yazar |
Mesaj |
cesur kuşku
|
Tarih: Sal Ağu 07, 2007 11:16 pm Mesaj konusu: Club Pedalisa |
|
|
Ağva'ya 2007 Ağustos'unun ilk haftası, bir cumartesi günü 5 arkadaş gittik. Önceden rezervasyon yaptığımız bir pansiyonda sorun çıktı ve Club Pedalisa'yı şansa bulduk.
Fevkalade hoş karşılandık. Öğrenci olmamıza rağmen bu ilgi karşısında biraz mahçup olduğumuzu söylemeliyim. Hemen yerleştik. Çok temiz bir yer. Klima, buzdolabı, sıcak su, banyosu, televizyonu var.
Tesis içinde ayrıca bir restaurant var. Burada kahvaltı veriliyor. Akşam yorgunluğunu burada sıcak/soğuk içecekle giderebiliyorsunuz. Tavla, okey, iskambil mevcut. Günlük gazete girişteki masada bulunuyor. Konaklama sırasında "Ne içtim, ne yedim?" sıkıntısı çekmiorsunuz, zira restaurant girişinde çayın, patatesin fiyatı yazılı...
Bunun haricinde personel için güleryüzlüden başka espirili ve anlayışlı sıfatlarını kullanmak istiyorum.
Fiyatlar şu şekilde (normal şartlarda yer bulmak zor olsa gerek): 2 kişilik bir oda 150 YTL iken, 4-5 kişilik bir aile odası için 250 YTL kadar istiyorlar. Biz 5 arkadaş aynı odada adam başı 50 YTL'e kaldık.
Sitede yazmamışlar sanırım; sahile yürüyerek en fazla 5 dakika mesafedeler ve meydana oldukça yakın bir yerde... |
|
| Başa dön |
|
 |
dejawu_dewil
|
Tarih: Pts Ağu 20, 2007 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hocam bu fiyat gecelik mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
Mehmets
|
Tarih: Pts Oca 14, 2008 7:57 am Mesaj konusu: pedalisa |
|
|
Agvadaki oteller 2'ye ayrılır.Dere kenarı ve dere kenarı olmayan.Dere kenarları yüzün üstü diğerleri yüzün altında.gördüğüm en temiz mekan.Denizin ve çarşının içinde.Ayrıca Bodrumda da yerleri var.club pedalisa bknz.
Fiyat mekana göre ucuz.Çarşının içinde oldukları için öyle geniş mutfakları yok zaten çıkınca heryer kebap dürüm balık vs.50 kaada anca 72 model pansiyonda kalırsınız diim.
bahar aylarında gidin derim.Gocuk da alın yanınızaa.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yücel
|
Tarih: Cmt Tem 05, 2008 11:14 am Mesaj konusu: clup pedalisa ağva |
|
|
| ben yücel ,biz ailece 3 temmuz 2008 de ismi lazım değil ağva da bir otelde rezervasyon yaptırdık ama gittiğimizde yerimiz yok dediler ,bizde clup pedalisa hotel i bulduk eşim ben 11 aylık bebeğimiz ve 5 yaşındaki kızımızla çok huzurlu iki gün geçirdik,kendimizi evimizde gibi hissettik,başta hotel müdürü AZİZ beye ve güleryüzlü hotel personelini çok teşekkür ediyoruz,bence ağvada kalınabilecek en sorunsuz hotellerden biri clup pedalisa |
|
| Başa dön |
|
 |
|