a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

canlı müzik

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ağva
Yazar Mesaj
KicK_DruM

MesajTarih: Prş Hzr 22, 2006 8:27 am    Mesaj konusu: canlı müzik Alıntıyla Cevap Gönder

sayın kurabiye canavarı ve carpe diem arkadaşlar.. görüyorum ki buradan bir çok insana yardımcı oluyorsunuz.. ben ismini vermek istemediğim sanatçılarla çalışan bir müzisyenim.. ve bu yaz konser yoğunluğndan kurtulup dinlenip kendi arkadaşlarımla müzik yapmak istiyorum.. bu iş için ağva uygun ve gayet güzel bi yer olarak gözüküyor.. daha önce göksu apart otel in sanırım pub 81 isminde ki barında çalışmış bir müzisyen kardeşimiz var.. iyi de anlattı oraları.. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.. nasıl dır canlı müziği kaldırırmı nerelerde yapılabilir.. şimdiden teşekkürler.. snare.side@gmail.com adresinden irtibat kurabiliriz
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Prş Hzr 22, 2006 9:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar;
Neredeyse tüm otellerin canlı müzik yapabilecek müzisyenlere ihtiyacı var aslında gelip otel sahipleri ile görüşseniz daha doğru bilgi alabilirsiniz ağvada canlı müzik yapabileceğiniz yerler oteller ve birkaç eğlence mekanıdır ama ayrı biryerde biz canlı müzik yapıcaz diyorsanız bir bilette bize ayırın geliriz : )
KicK_DruM

MesajTarih: Prş Hzr 22, 2006 9:36 am    Mesaj konusu: olabilir Alıntıyla Cevap Gönder

dediğiniz olumlu birşey fakat bu görüşmeleri telefonla yapmamız ne sonuç verir acaba bi bilginiz varmı? ve son birşey rica edebilirmiyim? şu canlı müzik yapılan yerlerin bildiğiniz kadarıyla kesin isimlerini bana ulaştırabilirmisiniz? hani gelmeden tam bi araştırma yapıp ona göre gelme açısından.. şimdiden çok teşekkürler..e artık bu yaz kısmet olurda orda olursak, ağırlarız sizi Smile
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
oğuz
Ağva' lı Boys

MesajTarih: Prş Hzr 22, 2006 10:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Smile
nazlikizs

MesajTarih: Prş Ağu 24, 2006 6:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım biz pub 81 de takılıyorduk geçen sene, onun dışında o kadar çok ilgi çekebilecek yer yok diye düşünüyorum
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Prş Ağu 24, 2006 12:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tabi pub 81 den başka yer yok zaten ağvada Razz vıyyyy vıy diyorum pub 81 den ibaret değil ağva eğlenecek çok yer var yanıltmayalım insanları
nazlikizs

MesajTarih: Prş Ağu 24, 2006 12:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yanıltmak değil bu canavar kardeş bence Şahan varken çok ii prim yaptı pub 81 ama bu sene doğruyu söylemek gerekirse hiç gitmedik en iyi canlı müzik yapılsa yapılsa orda yapılır yaw
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Prş Ağu 24, 2006 1:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

canlı müzik bir orada yapılır diye bir kaidemi var : )
kivanc

MesajTarih: Sal Eyl 04, 2007 10:37 am    Mesaj konusu: bence başka yerlerde var.... Alıntıyla Cevap Gönder

kurfal otelde gerçekten çok iyi canlı müzik oluyor...Arada sırada ben de çalıyorum orda...Başka müzisyenlerde konuk oluyor ve ritm solo şeklinde şarkılar çalınıyor.. keyifli bir gece geçirilebiliyor orda.....
Başa dön
stinger

MesajTarih: Cum Ksm 28, 2008 2:22 pm    Mesaj konusu: Re: canlı müzik Alıntıyla Cevap Gönder

KicK_DruM yazmış:
sayın kurabiye canavarı ve carpe diem arkadaşlar.. görüyorum ki buradan bir çok insana yardımcı oluyorsunuz.. ben ismini vermek istemediğim sanatçılarla çalışan bir müzisyenim.. ve bu yaz konser yoğunluğndan kurtulup dinlenip kendi arkadaşlarımla müzik yapmak istiyorum.. bu iş için ağva uygun ve gayet güzel bi yer olarak gözüküyor.. daha önce göksu apart otel in sanırım pub 81 isminde ki barında çalışmış bir müzisyen kardeşimiz var.. iyi de anlattı oraları.. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.. nasıl dır canlı müziği kaldırırmı nerelerde yapılabilir.. şimdiden teşekkürler.. snare.side@gmail.com adresinden irtibat kurabiliriz

başka forumlara girip aradığını bulamayınca küfürlü kelimeler yazıp forumdaki bayan üyeleri rahatsız eden ağza alınmayacak kelmeler yazan bir şahısdan müzisyen olmaz olsa olsa başka bişey olur

görüldüğü gibi net ortamı çok büyük olmasına rağmen kişiler her yerde bulunabiliyor birdaha başka sitelerde de buradaki gibi yardım isteyin küfür yerine size yardımcı olacaklardır

kötü niyetli yaklaşımda bulunduğunuz zaman karşılığını görürsünüz

umarım siz çalıştığınız yerdeki müşterilerinizide o şekilde davranmıyorsunuzdur

En son stinger tarafından Cum Ksm 28, 2008 9:47 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cum Ksm 28, 2008 6:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

stinger; eğer bu konuda bir bilgin ve görgün var ise lütfen özel mesaj ile ilet forumdan banlayalım, dahada ağır bir durum söz konusu ise ip adresleri bizde saklı tutulmakta, gerektiğinde savcılığa başvurabiliriz.
Lütfen bildiklerinizi bizim ile paylaşın.
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ağva Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim