|
| Yazar |
Mesaj |
Tamazini
|
Tarih: Prş Hzr 03, 2010 12:49 pm Mesaj konusu: ARKADASLAR YARDIM!!! |
|
|
Merhabalar
Yardiminiz gerek,arkadashlar
Simdi Temmuzda Agvaya gelmeyi planliyorum kiz arkadasimla:)
8 gun kalacagim
3 otel bulmushum, 14 tanesine bakmisiim
1. TRANGUILLA
2. AGVA PARADISE
3. GREENLINE
Simdi secmek zamani? amma orda ilk kes olacagim icin secmem bir az zor. Yardimci olursaniz cok memnun olurum
Fiyatlar hemen hemen ayni
1. Tranguilla - havuz yok, sitedeki odalar cok da temiz gorunmuyor.
2. Agva Paradise - odalar iyi gorunmuyor internetden
3. Greenline - odalar super 5de 5, ama yer bir az tuaf gorunuyor, belki de ben yalnish goruyorum. havuz yok,
3 tane sorum olacak
1. Bu tesislerden denize yakini hankisi?
2. Uskudardan otobusle geldiyimde nerede inmem lazim?
3. En temiz, ve yemesi icmesi normal olan hankisi?
Onceden teshekkur ederim
Saygilarla
|
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cum Hzr 04, 2010 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
3 tesis içinde bir temizlik probleminin olduğunu düşünmüyorum, bazen fotoğraflar insanı yanıltabiliyor bu yüzden sadece fotoğrafla temizlik konusunda aldanmayın, geleceğiniz tarih hafta içiyse boş yer olacaktır bu yüzden rezervasyonsuzda gelebilirsiniz... Paradise ve tranquilla hakkında bir fikrim yok daha önce gitmedim ama greenline'i iyi biliyorum. Hiçbir kuşkunuz olmadan rahatlıkla gidip konaklayabilirsiniz. Hijyen konusunda da her otel için içiniz rahat olsun. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tamazini
|
Tarih: Cum Hzr 04, 2010 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
| kurabiye canavarı yazmış: | | 3 tesis içinde bir temizlik probleminin olduğunu düşünmüyorum, bazen fotoğraflar insanı yanıltabiliyor bu yüzden sadece fotoğrafla temizlik konusunda aldanmayın, geleceğiniz tarih hafta içiyse boş yer olacaktır bu yüzden rezervasyonsuzda gelebilirsiniz... Paradise ve tranquilla hakkında bir fikrim yok daha önce gitmedim ama greenline'i iyi biliyorum. Hiçbir kuşkunuz olmadan rahatlıkla gidip konaklayabilirsiniz. Hijyen konusunda da her otel için içiniz rahat olsun. |
TEshekkurler.
haremde otobuse bindiyimde, sofore sorsam her uc tesisin yerini bilirmi?
ben oraya hic gitmedim de onuncin:(
Ya sen AGVAyi cok iyibiliyorsun, anladigim kadariyla.
Paradise Motelde Havuz var ama Greenlinede yok:(
Greenline denizden cok uzakmi?? nasil ulasabilirim ordan denize?
bi de bu tesislerden denize ulashim zormu, kolaymi?
onceden teshekkurler |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cum Hzr 04, 2010 11:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ağva zaten ufacık bir yer hepsinden aşağı yukarı 5 dakika yürüyerek denize plaja ulaşabilirsiniz. Otobüscü bilir ama önünden geçmiyor birtek greenline'in önünden "Teke" istikametinden gelen otobüsler geçmekte. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tamazini
|
Tarih: Cum Hzr 04, 2010 12:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kurabiye canavarı yazmış: | | Ağva zaten ufacık bir yer hepsinden aşağı yukarı 5 dakika yürüyerek denize plaja ulaşabilirsiniz. Otobüscü bilir ama önünden geçmiyor birtek greenline'in önünden "Teke" istikametinden gelen otobüsler geçmekte. |
Tesekkurler:)
cok yardimci oldun bana:)
Tavsiyyene gore, Teke istikametinde geden otobuslere binsem, 3 tane tesisin hepisine ulasa bilirim, degil mi?
Bana soylenen fiyat 2 kisilik - yarim pansiyon - 180 YTL - 1 gunluk..
bi tek Greenline 190 YTL
Fiyatlar normal mi?
bu arada inshallah ishinden alikoymadim seni?
yureyim Agva PAradisden yana...da amma halen dusunyorum.
Saygilar |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pzr Hzr 06, 2010 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Greenline çok geniş bir arazi üzerine kurulu çok nezih bir işletme, odalar, restoran, nehir aktiviteleri mükemmel, ulaşımı kolay Greenline için bunları söyleyebilirim. Özellikle çok romantik bir ortam olduğunu söyleyebilirim, arazi geniş olduğu için rahatça dinlenebiliyorsunuz otel öyle tıklım tıklım kalabalık görünmüyor ve rahatsız olmuyorsunuz. Ancak diğer söylediğiniz 2 işletme hakkında pek fikir sahibi değilim, ama hiç kötü birşey duymadım bu yüzden hepsinde rahatça konaklayabilirsiniz.
Teke üzerinden gelen otobüsler ile sadece Greenline önünde inebilirsiniz. Ancak diğer otellere de Ağva terminalden taksi tutarak ulaşabilirsiniz bu ulaşım ücreti sadece 5 tl dir.
Bunun yanında otellerde sizi terminalden aldırabilir, bunu otel yetkilileri ile görüşebilirsiniz. _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|