|
| Yazar |
Mesaj |
fabia
|
Tarih: Prş Ağu 16, 2007 6:13 am Mesaj konusu: ankaradan geliş |
|
|
ankaradan nasıl gelirim agvaya
harita baktım
sakaryada mı cıkmalı tem den izmitdemi |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cum Ağu 17, 2007 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
sakaryadan çıkmayın, izmitten çıkarsanız kandıra üzerinden gelebilirsiniz istanbul' a kadar gelirseniz yolu uzatırsınız ama daha kolay bulursunuz... _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
fabia
|
Tarih: Cum Ağu 17, 2007 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
izmit kandıra yolu biraz daha uzun gözüküyor haritada
bir de sanki daha virajlı bi yol gibi cizilmi...ben mi yanlıs okuyorum haritayı..
sizin izmiti tercih/tavsiye etme sebebiniz ne acaba |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cum Ağu 17, 2007 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ağva zaten izmit sınırında biryerdir, dolayısı ile kandıra üzerinden gelecek olursanız daha yakın olacaktır ve istanbul yolu daha virajlıdır eminimki kandıra üzerinden geldiğinizde çok daha rahat geleceksinizdir...
Hatta izmitten kandıra yolunda gelirken uzun bir yoldan yokuş aşağı ineceksiniz sağ tarafta kapalı ceza evini göreceksiniz ceza evinin tam karşısından girip yarım saat kadar bir sürede Ağva' ya ulaşabilirsiniz...
Şöyle düşünürsek eğer izmitten gelirseniz merkezden uzaklık ortalama 1 saat kadardır kandıra yolu üstünden yolu bilmediğinizi yavaş geldiğinizi var sayalım 1.5 saat, ama istanbuldan gelecek olursanız yol hem çok kalabalık olacaktır hem izmit istanbul arasında yarım saat zaman kaybedeceksinizdir, daha sonra şile yoluna girdiğinizden itibarende ortalama yol 1.5 saat sürecektir yolu bilmediğinizi yavaş geldiğinizi varsayarsak ve yine trafikte vardır tabi 2 saat izmitten hem rahat hemde 1 saat karlı geleceksinizdir... Ayrıca Şile' den sonra olan yol çok virajlıdır Şile tarafından gelirseniz eğer sahil yolunu kullanmayın şu an yol yapım çalışmaları var ve çok bozuk...
Şile' ye geldiğinizde bir kavşakta duracaksınız ışıkların olduğu bir kavşak sol taraf Şile merkeze gider Ağva' ya gidecekler için düz gidilmesi gerektiğini yazar eğer sahilden giderseniz Ağva tabelaları sizi sahil yolu üstünden götürecektir...
Ama siz Şile kavşağında ışıklardan 500 metre sonra sağa giren bir yol var girişte herhangi bir tabela yok hatta o yolun sağında büyük su boruları var kamyonlar falan duruyor, o yoldan gelirseniz sahil yoluna göre biraz virajlı bir yoldur ama daha düzgündür sahil yolundan...
İşte böyle güzel anlattım be :p _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
fabia
|
Tarih: Cmt Ağu 25, 2007 8:39 am Mesaj konusu: |
|
|
vallahi zahmet etmissin ama ben dönünce gördüm yazını
gerci şile vb kısmını anlamadım ben ankaradan cıktım
adapazarı-kaynarca-kandıra-agva
ve
izmit-kandıra-agva
arasında hangisi olmalı diye sormak istemiştim ben
1.yi kullandım arada bir calısma yapılan bozuk bölme harici yol daha kısa izmit-adapazarı mesafe kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
|