a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

ankaradan geliş

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ulaşım
Yazar Mesaj
fabia

MesajTarih: Prş Ağu 16, 2007 6:13 am    Mesaj konusu: ankaradan geliş Alıntıyla Cevap Gönder

ankaradan nasıl gelirim agvaya
harita baktım
sakaryada mı cıkmalı tem den izmitdemi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cum Ağu 17, 2007 12:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sakaryadan çıkmayın, izmitten çıkarsanız kandıra üzerinden gelebilirsiniz istanbul' a kadar gelirseniz yolu uzatırsınız ama daha kolay bulursunuz...
fabia

MesajTarih: Cum Ağu 17, 2007 10:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

izmit kandıra yolu biraz daha uzun gözüküyor haritada

bir de sanki daha virajlı bi yol gibi cizilmi...ben mi yanlıs okuyorum haritayı..

sizin izmiti tercih/tavsiye etme sebebiniz ne acaba
Başa dön
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Cum Ağu 17, 2007 9:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ağva zaten izmit sınırında biryerdir, dolayısı ile kandıra üzerinden gelecek olursanız daha yakın olacaktır ve istanbul yolu daha virajlıdır eminimki kandıra üzerinden geldiğinizde çok daha rahat geleceksinizdir...
Hatta izmitten kandıra yolunda gelirken uzun bir yoldan yokuş aşağı ineceksiniz sağ tarafta kapalı ceza evini göreceksiniz ceza evinin tam karşısından girip yarım saat kadar bir sürede Ağva' ya ulaşabilirsiniz...
Şöyle düşünürsek eğer izmitten gelirseniz merkezden uzaklık ortalama 1 saat kadardır kandıra yolu üstünden yolu bilmediğinizi yavaş geldiğinizi var sayalım 1.5 saat, ama istanbuldan gelecek olursanız yol hem çok kalabalık olacaktır hem izmit istanbul arasında yarım saat zaman kaybedeceksinizdir, daha sonra şile yoluna girdiğinizden itibarende ortalama yol 1.5 saat sürecektir yolu bilmediğinizi yavaş geldiğinizi varsayarsak ve yine trafikte vardır tabi 2 saat izmitten hem rahat hemde 1 saat karlı geleceksinizdir... Ayrıca Şile' den sonra olan yol çok virajlıdır Şile tarafından gelirseniz eğer sahil yolunu kullanmayın şu an yol yapım çalışmaları var ve çok bozuk...
Şile' ye geldiğinizde bir kavşakta duracaksınız ışıkların olduğu bir kavşak sol taraf Şile merkeze gider Ağva' ya gidecekler için düz gidilmesi gerektiğini yazar eğer sahilden giderseniz Ağva tabelaları sizi sahil yolu üstünden götürecektir...
Ama siz Şile kavşağında ışıklardan 500 metre sonra sağa giren bir yol var girişte herhangi bir tabela yok hatta o yolun sağında büyük su boruları var kamyonlar falan duruyor, o yoldan gelirseniz sahil yoluna göre biraz virajlı bir yoldur ama daha düzgündür sahil yolundan...
İşte böyle güzel anlattım be :p
fabia

MesajTarih: Cmt Ağu 25, 2007 8:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vallahi zahmet etmissin ama ben dönünce gördüm yazını

gerci şile vb kısmını anlamadım ben ankaradan cıktım

adapazarı-kaynarca-kandıra-agva

ve

izmit-kandıra-agva

arasında hangisi olmalı diye sormak istemiştim ben

1.yi kullandım arada bir calısma yapılan bozuk bölme harici yol daha kısa izmit-adapazarı mesafe kadar
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Ulaşım Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim