|
| Yazar |
Mesaj |
nefrett
|
Tarih: Cum Hzr 20, 2008 4:47 pm Mesaj konusu: Ahhh Ağva ahhhh |
|
|
Güzeller güzeli,insanların doğasına aşık olduğu bir gelenin bir daha kopamadığı Ağva;
Neler yaptılar sana bu kadar kısa zamanda,insanların aşık olduğu cennet mekanına gelen insanlar bir daha gelmez oldu.İstanbul’un gözbebeği,turizm cennetine zamansız yapılan hizmet neredeyse bir sezonun yok olmasına neden oldu.Tarihler 19.06.08’i gösterirken Ağva’nın yolları yol değil tarladan beter durumda,toz desen en ufak bir rüzgar estiğinde gözünüzü açamayacak duruma getiriyor insanı,yürümek istesen yürüyemiyorsunuz.ALLAH göstermesin ayağınız burkulsa tabi bu yollarda mümkün kaderinize bırakılacaksınız.Yaz sezonu açılmadı diyor Ağva halkı,affedersiniz hani Ağva’da 12 ay sezon olacaktı,hadi 12 ay olmadı bari 3 ay olsun onada razıyız.Sezonu açamadan kapatıyoruz kimin umurunda.
Çok zor değil yapılması gerekenler aslında ama bizim gözlerimiz bağlanmış,sesimiz kısılmış hakkımızı arayamıyoruz.Ağva halkından sorumlu,insanların rahatını, huzurunu, geleceklerini en önemlisi onlara daha iyi bir hizmet sunmak için başımıza getirdiğimiz insanların nedense böylesine cennet mekanını ilerilere daha güzel bir yaşam alanı yaratmaktan ziyade gerileme dönemine sokmasına anlam veremiyorum.Ağva halkına bir soru sorun bin ah işitirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ebru
|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2008 1:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| üzüldm adınıza bnde gtmştm ama orda kalmamştk biz..konaklama olarak deil ama yemek açısından tranquela nn yanndaki şengül çiftliği harika yemekleri var bnce gnü birlik gidip orann gözlemesni yemelisiniz.... |
|
| Başa dön |
|
 |
esmerilice
|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 8:33 am Mesaj konusu: yazı nerede? |
|
|
Cumartesi günü bir beyefendi buraya bir yazı yazmıştı. Hatta ebru hanım da ona cevap olarak üzüldüğünü yazmıştı pazar günü. Afedersiniz ama kötü eleştiriler yayınlanmıyor bu sitede galiba?? Ya da yayınlandığı anda kaldırılıyor. O zaman burası forum olmaktan çıkar, sadece güzel şeylerin söylendiği ütopik bir site olur. Öyle değil mi?  |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 12:45 pm Mesaj konusu: Re: yazı nerede? |
|
|
| esmerilice yazmış: | Cumartesi günü bir beyefendi buraya bir yazı yazmıştı. Hatta ebru hanım da ona cevap olarak üzüldüğünü yazmıştı pazar günü. Afedersiniz ama kötü eleştiriler yayınlanmıyor bu sitede galiba?? Ya da yayınlandığı anda kaldırılıyor. O zaman burası forum olmaktan çıkar, sadece güzel şeylerin söylendiği ütopik bir site olur. Öyle değil mi?  |
Eğer bir forumda 19 başlık açıp aynı yer hakkındaki eleştirisini 19 farklı başlığa yazıyorsa birisi kusura bakmayın ama ben onun hoşgörüsünden zaten şüphe duyuyorum.
Sorununuza gelince 18 başlık silinmiş 1 başlık ise eleştiri bölümüne taşınmıştır. Lütfen biryer, bir işletme yada sitemiz hakkında eleştiri yapmadan biraz daha sakin olun, zira kimse sizin mağdur olmanızı istemiyor. Biz bir ürün satmıyoruz, herhangi bir firmaya bağlı değiliz sadece biraz daha hoşgörü.
http://www.agvanet.com/forums/tranquila-nehir-evi-t383.html _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
esmerilice
|
Tarih: Prş Ekm 23, 2008 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
| Buranın bir satış pazarlama yeri olmadığını tabiki de biliyorum. Hayatımda ilk defa bir foruma yazı da yazmıyorum. Bu forumdan yararlanarak o yere giden beyefendi gördüklerini yine bu siteye bu foruma yazacaktır. Bunda hoşgörüsüzlük göremiyorum. Kusura bakmayın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|