a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

AĞVANIN CENNET MEKANI SİDE PANSİYON

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Eleştiri - İstek
Yazar Mesaj
serkandundar

MesajTarih: Pts Arl 28, 2009 4:22 pm    Mesaj konusu: AĞVANIN CENNET MEKANI SİDE PANSİYON Alıntıyla Cevap Gönder

CENNET MEKANI DEDIM CUNKU; ORAYI ISLETENLER MELEK ARKADASLAR GERCEKTEN BIR TEK KANATLARI EKSIK, KESINLIKLE ABARTMIYORUM O KADAR MUKENMEL SAHIPLERI VARKI MUSTAFA ABIM VE AYSE ABLAM BU IKILIYI ANLATACAK KELIME BULAMIYORUM O KADAR SICAK O KADAR SEKER INSANLARKI AGVAYA GIDECEKSENIZ SİDE PANSIYONA BI UGRAYIN
MUSTERIYE MUSTERI GOZUNLE BAKMAYAN MADDIYATI IKINCI PLANA ATAN RAHATLIGI ICIN ELINDEN GELENİ YAPAN TEK PASNIYON
EVINIZDEKI HUZURU BULACAGINIZDAN EMIN OLUN
BEN
6 AYDA BIR GIDIYORUM AMA INANIN BANA AGVAYI GORMEYE DEGIL MUSTAFA ABI VE AYSE ABLAYI GORMEYE
YILBASINDA SENDEYIZ MUSTAFA ABI
KENDINIZE COK IYI BAKIM
GORUSMEK UZERE...

SERKAN&BAHAR
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Eleştiri - İstek Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim