|
| Yazar |
Mesaj |
nayat
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 1:49 pm Mesaj konusu: agvada internet cafeler çok düzensizzz |
|
|
| agvada int cafeye gitmekkk için çok dusunmek lazim hele bizim gibi yesilaycilar için çunku cafe degil içerisii sankiii k1rathane gibi dumandan geçilmiyooo oraya gelen her çocuklar bu dumandan zehirleniyolarrr art1 zevkmil diyeee sigarayi bagimlilik haline getiriyolaar...bence ist cafeleriii goz önüne al1p duzenleme yapmalarii lazimm insanlarin sagligi için bölümlere aYIRMALAR0 GEREKIRR yazdigim seyiii nasil algialarsan1z algilay1n GÖRÜLEN KÖY KLAVUZ iSTEMEZZZ..... |
|
| Başa dön |
|
 |
leblebi Ağva' lı Boys
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ewet bu konuda haklısınız.Bende açık havada chat yapmak lazım,içsende içmesende bi zararı dokunmasın kimseye.  |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 2:08 am Mesaj konusu: |
|
|
seni listeme ekledim bakalim nasil biryer istiyorsun gorelim artı olarak bizimde sahibi olduğumuz bir cafe var orada, eskiden çok ufak ve bakımsız bir yerdi ve aldığımız günden bu güne dek geliştirdik bu gün 3 ayrı bölümden oluşuyor bir bölümde sigara içirmiyoruz, bir bölüm merkezde olduğu için sigara içilsede klima vs etkenlerden dolayı içen sadece kendine zarar veriyor diğer bölüme ise sigara içenleri yönlendiriyoruz buna rağmen arkadaşım orada ben oraya gidicem diyipte sigara içenin yanına gidersen rahatsız olabilirsin : ) tabii biz bu tür öz eleştirileri her zaman isteriz çünkü ağvaya kaliteyi biz getirdik ve daima doğru işler yapmak isteriz
he bide leblebi açık hava içinde balkon seanslarımız var wireless olarak bağlanabiliosun sağdan soldan hehe _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Kurabiye canavarı nayat zaten senide cafenide biliyo.
Ben istanbuldaki cafeleri de çok iyi biliyorum,karşımda sigara içilmez tabelası yanımda kül tablası ve masamda sigara Görünen köy bazen kılavuz istiyo _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
caner Ağva' lı Boys
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
No smoking!... Pls... Bu yazıyı en az 5 arkadaşınıza gonderin mekanınız cennet olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
acaba benim cafem kimin cafesi oluyo senin cafenide biliomuşmuş  _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|