|
| Yazar |
Mesaj |
nayat
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 9:55 am Mesaj konusu: agvaaa çok pis olmaya basladii |
|
|
| yazilan tumm testipolleriii okudum bence en guzellii agvan1n o kadar guzell b1r yer olmadigini ve pis biiryer olduunu aç1klayan yaz111 veee beled1yeden b1r sey 1st1cemm lutfen fenere b1s1kletle ç1kma yasag1n1 kald1rsannn.....: |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ağva' da yaşayanlar farkı anlayabiliyor çok pis geliyor son günlerde Ağva ama bu alışagelmiş birşey her yaz aynı şeyler söylenir ama birşey yapılmaz... Herşeye rağmen ağva çok güzel biryer... _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
nayat
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
dogru aslinda belki cevre pissd1r ama insanlari gerçekten iyidirrr kendinize göre ark bulabiliyosunuz neden hep kurab1ye canavari cvplandiriyoo herseyiii adresin sahibi obuu neyse görucezz artik 1 hafta sonraaa agvan1n ne kadarrr temiz yada piss olduunu- |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herhalde Ağva'ya gelince bi kampanya başlatırsınız.Çöp toplama kampanyası.  _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK:::::::::::::::
En son carpediem tarafından Pzr Hzr 25, 2006 7:06 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 2:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya insanların iyiliği Ağva' ya bi yararı yok yani günümüz şartlarında aslında çok iyi olmakta iyi bişey değil : ) carpediem kaç işletme kaç otel kaç kişi dolaştı ağvanın sorunları için kimse oralı olmadı be : ) laf söyleyen çok iş yapan yok Niye böyle söylüyorum çünkü fener yolundaki bira şişeleri çekirdek pislikleri vs. bunları yapanların %90 ı yerli halk... Eeee? yaz geldimi cümbür cemaat fenere sen öyle yapınca akşam üzeri yabancı turistte aaa ne güzelmiş herkes gönlünce pisletiyor diyip pisletiyor işte : ) Kaç kişi yere attığı çöp için uyarıldı? Uyarılmalı... Aman canım onlar misafir, onlar bizim tanıdık, onlar turist, onlar komşu demekle olmuyor işte bu işler... Önce Ağva yerli halkının bu konuda bilinçlenmesi lazım bununde öncüsü turizmciler olmalı çünkü bir turizm yöresinde turizme layık bir görüntü yok... Ben ilk defa burada gördüm çocuklar 13 yaşından sonra alkol ve sigaraya alışıyor, evet büyük şehirler gibi uyuşturucu madde kullanan en azından alenen kullanan yok ama bu çocuklara yazık oluyor... Ve bunu ailelere söylediğindede suçlu sen oluyorsun : ) neyse... bana ne canım dimi carpediem  _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız.
En son kurabiye canavarı tarafından Pzr Hzr 25, 2006 9:07 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
carpediem
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Kurabiye canavarı bak bu sölediğin konuda haklısın,ağzı olan konuşuyo ama yerlere çöp atanlardan biride sensin... _________________ :::::::::::::::MaSaL DeĞiL GeRÇeK::::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pzr Hzr 25, 2006 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
yavrucum ben otobanda atiom  _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|