|
| Yazar |
Mesaj |
selen81
|
Tarih: Cum Arl 11, 2009 11:07 am Mesaj konusu: Ağva otelleri ve dikkat.. |
|
|
Arkadaşlar 20 yıllık ağvalı olarak yazıyorum bu satırları.
ağvada evım olmasına rağmen yılbasında hic bir seyle ugrasmamak için otellere rezervasyon formu gonderdım benı aramaları ve fıyat vermelerı ıcın ve bunu son anda degıl tam 26 gün oncesınden yaptıgım bırsey.
bunca otelın arasında sadece ve sadece gunay otelden ve side motelden dönüş oldu bana .diğer oteller bir kaç gun sonra maille uçuk fiyatlar gönderdiler.
birincisi:otelcilik anlayışınız bumudur?müşteri memnunıyetını daha rezervasyon kısmında yakalayamıyorsunuz..
ikinicisi:insanlar bir defa gelsin bir daha gelmesede olur mantıgınızla fiyat belırlemıssınız.güneye gidip oradaki otelcilerden biraz ders almanız gerekıyor,otelcılık nasıldır musterı memnunıyetı nedır vs..
istanbula yakın olmanız insanları kazıklamanız anlamına gelmıyor.size o paraları verecek ınsanlar ucaga atlar ve guneye gider dahada uyguna gelır..
üçüncüsü:sonunda rezervasyonumu motel farukta aklınızın alamayacagı kadar uygun bir fiyata hemde otelin sahibinin bizzat araması sonucunda yaptım.tesekkur ederım faruk abıcım keske herkesın zıhnıyetı senın gıbı insanları sürekli tutmaya yönelik olsa 1 defa değil.. |
|
| Başa dön |
|
 |
asipoyraz
|
Tarih: Pzr Şub 13, 2011 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
aynen o yıllardan bugüne pek birşey değişmemiş, birçok işletmeye mail yolladım, cevap gelmedi diyebilirim. ve ilk başta teredütsüz agvaorman evleri diğer adını unuttum telefonların hiçbirine cevap vermiyor maillerine zaten mümkün değil, orda başımıza birşey gelse ulaşamıycak kimse, o yüzden orayı derhal kafamdan listemden sildim. ve burdada söylüyorum mailime cevap vermeyen hiçbir işletmede kalmayı düşünmüyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
selen81
|
Tarih: Pzr Şub 13, 2011 1:29 pm Mesaj konusu: ağva kalınacak yerler |
|
|
| bir yerde kalmadan önce bana danısmanızı tavsıye ederım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
asipoyraz
|
Tarih: Pzr Şub 13, 2011 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Evet biryerde kalmayı düşünüyorum 2 gece konaklama tavsiyelerinizi rica etsem tarafıma iletirseniz sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
selen81
|
Tarih: Pzr Şub 13, 2011 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
| öncelıklerınız neler?dısarıya cıkmaya ıhtıyac duymayacagınız donanımlı bir otelmı gerekıyor yoksa öylesıne sadece temız ve ucuz olması yeterlı bir pansıyonmu? |
|
| Başa dön |
|
 |
asipoyraz
|
Tarih: Pzr Şub 13, 2011 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bungalow ahşap ev tarzı ve öncelikli tercih jakuzili olmasına dikkat ediyorum. 2 kişiyiz ancak evlilik cüzdanımız henüz yok nişanlıyız yani sorun çıkarmayacak bir işletme istiyorum teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|