a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Ağva'da Temizlik

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
agvadostu

MesajTarih: Pts Ağu 01, 2005 10:03 am    Mesaj konusu: Ağva'da Temizlik Alıntıyla Cevap Gönder

Bu hafta sonu için Ağvaya geldik. Köylerini, nehirlerini, ortamını sevdiğimiz için sürekli gelmeye çalışırız.

Ağvayı geliştirmek adına birkaç yorum yapmak istiyorum. Aksi halde bir kaç sene içinde beldenin yaşanmaz bir hale gelebileceğini düşünüyorum.

Kilimli bölgesi inanılmaz derecede kirliydi. Sadece bu senenin değil bir kaç senenin atıklarını bulunduruyordu. O bölgede denize girmenin çöpler nedeniyle mümkün olmadığını düşünüyorum.

Kilimli için belediye bir şey yapmıyor mu? Ayrıca Kilimli ve kilimliye giden yolun yapılması düşünülüyor mu?

Ağva&selalenın merkezdeki sahili de oldukça kirli. Belediye insanlara sigara izmaritlerini vs. Kumsala atmamaları konusunda bir çalışma yapsa güzel olmaz mı?

Ayrıca dereler ve selalede temiz değil. Derelerin temizliği konusunda bir çalışma yapılıyor mu?

Ağvanın gelişmiş bir kanalizasyon sistemi olup olmadığını da merak ediyorum. Otellerin atıklarını nasıl boşalttığını da merak ediyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Pts Ağu 01, 2005 2:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öyle sanıyorumki aynı dertten tüm Ağva' yı ziyaret edenler şikayetçi... Malesef derli toplu bir temizlik olmuyor... Bu birazda belediyenin küçük olmasından kaynaklanıyor... Sadece belediye değil tabiki burayı ziyaret eden herkes piknik yapıp çöplerini orada bırakınca malum görüntü ortada...

Birkaç hafta önce bende gitmiştim kilimliye durum içler acısı yol zaten belli ne durumda olduğu onun senelerdir öyle olduğunu biliyorum ne zaman belediye oraya karışabilirse düzelir diyorum... Ama oradaki pisliğin gerçekten toplanması gerekiyor, hiç olmazsa haftada birkez bir kamyon gönderilip oradaki çöpler çok rahat bir şekilde toplanabilir...

Sahil içinse her gün binlerce kişi orada kafalarına göre eğlenip çöplerini bırakırsa olacağı odur ona istanbul büyük şehir belediyesi bile birşey yapamaz bence tek çözüm kumsalda özel yada belediyeye ait ayrı bölümlerin olması... Ancak o zaman kaliteyi isteyenler gider parasını verir paşa paşa güneşlenir : )

Kolay gelsin
nazlikizs

MesajTarih: Prş Ağu 24, 2006 7:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

oda bişey mi? bide uçurumdan yuvarlanmış kırmızı bir araba var acaba onu ne zaman kaldıracaklar? Ayrıca arkadaşlar kilimliye yol yapılırsa inanın daha yaşanmaz bir hale gelir şimdi yol yok diye pek kimse gitmiyor oraya.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kurabiye canavarı
*

MesajTarih: Prş Ağu 24, 2006 12:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yaklaşık 2 hafta önce kaldırıldı o araba
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

ağva otel fiyatları Ağvaya nasıl gidilir |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim