|
| Yazar |
Mesaj |
agvadostu
|
Tarih: Pts Ağu 01, 2005 10:03 am Mesaj konusu: Ağva'da Temizlik |
|
|
Bu hafta sonu için Ağvaya geldik. Köylerini, nehirlerini, ortamını sevdiğimiz için sürekli gelmeye çalışırız.
Ağvayı geliştirmek adına birkaç yorum yapmak istiyorum. Aksi halde bir kaç sene içinde beldenin yaşanmaz bir hale gelebileceğini düşünüyorum.
Kilimli bölgesi inanılmaz derecede kirliydi. Sadece bu senenin değil bir kaç senenin atıklarını bulunduruyordu. O bölgede denize girmenin çöpler nedeniyle mümkün olmadığını düşünüyorum.
Kilimli için belediye bir şey yapmıyor mu? Ayrıca Kilimli ve kilimliye giden yolun yapılması düşünülüyor mu?
Ağva&selalenın merkezdeki sahili de oldukça kirli. Belediye insanlara sigara izmaritlerini vs. Kumsala atmamaları konusunda bir çalışma yapsa güzel olmaz mı?
Ayrıca dereler ve selalede temiz değil. Derelerin temizliği konusunda bir çalışma yapılıyor mu?
Ağvanın gelişmiş bir kanalizasyon sistemi olup olmadığını da merak ediyorum. Otellerin atıklarını nasıl boşalttığını da merak ediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Pts Ağu 01, 2005 2:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öyle sanıyorumki aynı dertten tüm Ağva' yı ziyaret edenler şikayetçi... Malesef derli toplu bir temizlik olmuyor... Bu birazda belediyenin küçük olmasından kaynaklanıyor... Sadece belediye değil tabiki burayı ziyaret eden herkes piknik yapıp çöplerini orada bırakınca malum görüntü ortada...
Birkaç hafta önce bende gitmiştim kilimliye durum içler acısı yol zaten belli ne durumda olduğu onun senelerdir öyle olduğunu biliyorum ne zaman belediye oraya karışabilirse düzelir diyorum... Ama oradaki pisliğin gerçekten toplanması gerekiyor, hiç olmazsa haftada birkez bir kamyon gönderilip oradaki çöpler çok rahat bir şekilde toplanabilir...
Sahil içinse her gün binlerce kişi orada kafalarına göre eğlenip çöplerini bırakırsa olacağı odur ona istanbul büyük şehir belediyesi bile birşey yapamaz bence tek çözüm kumsalda özel yada belediyeye ait ayrı bölümlerin olması... Ancak o zaman kaliteyi isteyenler gider parasını verir paşa paşa güneşlenir : )
Kolay gelsin _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
nazlikizs
|
Tarih: Prş Ağu 24, 2006 7:05 am Mesaj konusu: |
|
|
| oda bişey mi? bide uçurumdan yuvarlanmış kırmızı bir araba var acaba onu ne zaman kaldıracaklar? Ayrıca arkadaşlar kilimliye yol yapılırsa inanın daha yaşanmaz bir hale gelir şimdi yol yok diye pek kimse gitmiyor oraya. |
|
| Başa dön |
|
 |
kurabiye canavarı *
|
Tarih: Prş Ağu 24, 2006 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaklaşık 2 hafta önce kaldırıldı o araba _________________ Otel ekleme işlemleri için lütfen iletişim sayfasını okuyunuz yada info@agvanet.com adresine bir mail atınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
|