a?va

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

ağva'da pansiyon
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu
Yazar Mesaj
KEBOM

MesajTarih: Cmt Şub 02, 2008 1:31 pm    Mesaj konusu: Re: oteller Alıntıyla Cevap Gönder

çözüm yazmış:
ağvadaki otellerin günlük fiyatlarını öğrenmek istiyorum

ben bi araştırma yaptım aqua verde gecelik kişi başı 85 ytl paradise 110
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ruyaa_57

MesajTarih: Prş Hzr 12, 2008 9:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar neden maile pansiyonların listesi atılmak yerine burada yayınlanmıyor.alnamıyorum
Başa dön
neo137

MesajTarih: Prş Hzr 12, 2008 7:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bizde pansiyon arıyoruz arkadaşlar haftasonu tatili için ama birtürlü bulamadık burada bu konuda bilgili birisi cevap verse çok iyi olr genel olarak bu konuyla carpediem ilgilenmiş sanırım yalnız verdiği adresde bişey çıkmıyo eski olduğu için sanırım güncel bilgiler verirsen ve senin pansiyonun da adını fiyatını falan yazarsan sevinirim
Başa dön
Yahuda

MesajTarih: Cum Tem 11, 2008 10:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

2 kişilik pa nsiyon odaları fiyatlarını bana maıl olarak gonderırmısınız. Malum ucuz olması tercihimiz ögrenciyiz sonucata
Başa dön
baharock

MesajTarih: Pzr Tem 13, 2008 7:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

haftasonu tatil için uygun bir kaç adres verebilirmisiniz?

En son baharock tarafından Çrş Tem 30, 2008 6:27 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
pinarmath

MesajTarih: Pzr Tem 13, 2008 9:24 pm    Mesaj konusu: Pansiyon fiyatları Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba
Bende bircogumuz gibi ögrenciyim dinlenmek için agvaya gitmek istiyoruz erkek arkadasımla uygun fiyatlı ve düzgün bir pansiyon arıyoruz. Nasıl fiyat öğreneceğim bilgilendirebilirmisiniz? mail adresim: pinarmath0805@hotmail.com
Başa dön
aarabaci

MesajTarih: Pts Ağu 04, 2008 12:01 pm    Mesaj konusu: pansiyon_çok acil yardım Alıntıyla Cevap Gönder

herkese merhaba,
biz de erkek arkadaşımla birlikte ağustos ayında hafta sonu ağvaya gelmek istiyorum. uygun fiyatlı bi yer olması önemli bizim için. tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? bi de pansiyonlarla ilgili biraz bilgi alabilirmiyim;telefon numarası, mümkünse fiyat aralığı gibi Smile

şimdiden teşekkürler Very Happy
Başa dön
Flawless

MesajTarih: Çrş Ağu 06, 2008 10:54 am    Mesaj konusu: Konaklama Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese Merhaba!
Bende çoğu arkadaşımız gibi öğrenciyim ve de sevgilimle 1-2 gün geçirebileceğimiz(bu değişebilir belki bir gün kalabiliriz tabi ki de) ama yine de şu anda aklımda yer edinen bir pansiyon bulamadım. Uygun fiyat ta çift kişilik bir pansiyon düşünüyorum günlük olarak fiyatlandırmasını tabi öğrenci olduğumuzdan bir kolaylık sağlanırsa seviniriz. Pansiyonlar hakkında bilgilendirici mesaj atarsanız sevinirim, ilgilenen herkese şimdi den teşekkürler.
Başa dön
ebuturoglu

MesajTarih: Çrş Ağu 06, 2008 5:19 pm    Mesaj konusu: konaklama Alıntıyla Cevap Gönder

biçok arkadaşım burda benimle aynı soruyu sormus ama ben cevaplarını bulamadım.sanırım maılle gerı donuldu.bızde 2 ogrenci olarak ağvada uygun fıyata kalabılcegımız bı pansıyon arıyorum ve bıraz acıl.yanı ayın11 ı gıbı gıtmeyı planlıyoruz ama kalcak yer problemımızı hala cozemedık.bıldıgınız uygun yerlerın maıl yada numaralarını gonderebılırmısınız
Başa dön
ayp

MesajTarih: Cum Ağu 08, 2008 9:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Beyler bayanlar uygun fiyatlara güvenli ve huzurlu pansiyon arıyorsanız
Forumdaki Pansiyonumuzun sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim..
http://www.agvanet.com/forums/agva-yayla-pansiyon-t344.html
Başa dön
umutikosamatiko

MesajTarih: Sal Ağu 12, 2008 1:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ağvada 2 gün kalabileceğimiz bir yer arıyoruz , pansiyon ya da başka türlü birşey olabilir , fiyatları da merak ediyorum ve kalacağımız yerin yemekli bir yer olması da çok iyi olacak
Başa dön
badebuse

MesajTarih: Cum Ağu 15, 2008 11:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

herkese merhaba bn buse
15 yaşındayım ve 3 aylık bi tatile çıktım ama
ne tatil ne tatil daha bi kere denize gidemdm annem de eğer ucuz bi yer bulursan tatile gideriz dedi lütfen bana yardım edin biraz tatil yapiim biz ailemle 4 senedir tatile hep ağvaya geliriz burda bi akrabamız var ama şimdi o orayı sattı ve bizimde gidicek bi yerimiz kalmadı Very Happy şimdi size ne istediğimiz söliim sizde bana lütfen yardımcı oluun:
-bn annem 2 teyzem ve 4 yaşında kardeşim gidicez
-yane bi dört kişilik bi oda lazım
-fiyat konusuda 4 kişi olduğumuz için fiyatın az olması lazım
-bi de yemek vermesi şart diil yane mutfağı olursa bz ymk yaparız şöle tam bize uygun yane para konusunda falan bi yer varmı ağvanın o eşşiz güzelliği ve sakinliğinden bni mahrum etmyn yardım edebilirmisiniz pansiyonun adını,fiyatını,ha bi de telefonunu verirseniz çok minnettar kalırım size yardımlarınız bekliormm
Başa dön
gök

MesajTarih: Çrş Ağu 20, 2008 7:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selam, annemle ablam tatil,ağva..araştırma yap die beni kemiriyolar..benim iznim olmadığı için kıpırdayamıyorumm ama onlar için araştırma yapmak yine bana düştüüSad(( lütfen yardımm edinn...ağva"da fiyatları uygun ve temizz bi pansiyon arıyorumm..Carpediem bana da yardım edersen çok çok sevinicemm..şimdiden çok saol..mailim bluish_bg@hotmail.com
Başa dön
sunasokmen

MesajTarih: Pts Eyl 08, 2008 12:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ağvadaki pansiyonların adres ve 2 kişilik oda fiyatlarıyla ilgili bilgi istyrm. acil yardmcı olursanız sevnrm..
Başa dön
yusuf

MesajTarih: Sal Eyl 09, 2008 11:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gerçekten mail olarak ağvadaki pansiyonların bi listesini mümkünse fiyatlarıyla gönderebilir misiniz.bu arada tavsiye etikleriniz olursa sewinirim.msnbye1@live.com
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Ağva Tatil Rehberi Forum Ana Sayfa -> Çöp Kutusu Tüm zamanlar GMT
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

şile |Abant |Kapadokya |Pamukkale |Ağva Tatil Rehberi | Ağva | Oteller | Aktiviteler | Resimler | Rehber | Forum | Ulaşım | İletişim