|
| Yazar |
Mesaj |
KEBOM
|
Tarih: Cmt Şub 02, 2008 1:31 pm Mesaj konusu: Re: oteller |
|
|
| çözüm yazmış: | | ağvadaki otellerin günlük fiyatlarını öğrenmek istiyorum |
ben bi araştırma yaptım aqua verde gecelik kişi başı 85 ytl paradise 110 |
|
| Başa dön |
|
 |
ruyaa_57
|
Tarih: Prş Hzr 12, 2008 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar neden maile pansiyonların listesi atılmak yerine burada yayınlanmıyor.alnamıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
neo137
|
Tarih: Prş Hzr 12, 2008 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bizde pansiyon arıyoruz arkadaşlar haftasonu tatili için ama birtürlü bulamadık burada bu konuda bilgili birisi cevap verse çok iyi olr genel olarak bu konuyla carpediem ilgilenmiş sanırım yalnız verdiği adresde bişey çıkmıyo eski olduğu için sanırım güncel bilgiler verirsen ve senin pansiyonun da adını fiyatını falan yazarsan sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
Yahuda
|
Tarih: Cum Tem 11, 2008 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
| 2 kişilik pa nsiyon odaları fiyatlarını bana maıl olarak gonderırmısınız. Malum ucuz olması tercihimiz ögrenciyiz sonucata |
|
| Başa dön |
|
 |
baharock
|
Tarih: Pzr Tem 13, 2008 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
haftasonu tatil için uygun bir kaç adres verebilirmisiniz?
En son baharock tarafından Çrş Tem 30, 2008 6:27 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
pinarmath
|
Tarih: Pzr Tem 13, 2008 9:24 pm Mesaj konusu: Pansiyon fiyatları |
|
|
Merhaba
Bende bircogumuz gibi ögrenciyim dinlenmek için agvaya gitmek istiyoruz erkek arkadasımla uygun fiyatlı ve düzgün bir pansiyon arıyoruz. Nasıl fiyat öğreneceğim bilgilendirebilirmisiniz? mail adresim: pinarmath0805@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
aarabaci
|
Tarih: Pts Ağu 04, 2008 12:01 pm Mesaj konusu: pansiyon_çok acil yardım |
|
|
herkese merhaba,
biz de erkek arkadaşımla birlikte ağustos ayında hafta sonu ağvaya gelmek istiyorum. uygun fiyatlı bi yer olması önemli bizim için. tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? bi de pansiyonlarla ilgili biraz bilgi alabilirmiyim;telefon numarası, mümkünse fiyat aralığı gibi
şimdiden teşekkürler  |
|
| Başa dön |
|
 |
Flawless
|
Tarih: Çrş Ağu 06, 2008 10:54 am Mesaj konusu: Konaklama |
|
|
Herkese Merhaba!
Bende çoğu arkadaşımız gibi öğrenciyim ve de sevgilimle 1-2 gün geçirebileceğimiz(bu değişebilir belki bir gün kalabiliriz tabi ki de) ama yine de şu anda aklımda yer edinen bir pansiyon bulamadım. Uygun fiyat ta çift kişilik bir pansiyon düşünüyorum günlük olarak fiyatlandırmasını tabi öğrenci olduğumuzdan bir kolaylık sağlanırsa seviniriz. Pansiyonlar hakkında bilgilendirici mesaj atarsanız sevinirim, ilgilenen herkese şimdi den teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
ebuturoglu
|
Tarih: Çrş Ağu 06, 2008 5:19 pm Mesaj konusu: konaklama |
|
|
| biçok arkadaşım burda benimle aynı soruyu sormus ama ben cevaplarını bulamadım.sanırım maılle gerı donuldu.bızde 2 ogrenci olarak ağvada uygun fıyata kalabılcegımız bı pansıyon arıyorum ve bıraz acıl.yanı ayın11 ı gıbı gıtmeyı planlıyoruz ama kalcak yer problemımızı hala cozemedık.bıldıgınız uygun yerlerın maıl yada numaralarını gonderebılırmısınız |
|
| Başa dön |
|
 |
ayp
|
|
| Başa dön |
|
 |
umutikosamatiko
|
Tarih: Sal Ağu 12, 2008 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ağvada 2 gün kalabileceğimiz bir yer arıyoruz , pansiyon ya da başka türlü birşey olabilir , fiyatları da merak ediyorum ve kalacağımız yerin yemekli bir yer olması da çok iyi olacak |
|
| Başa dön |
|
 |
badebuse
|
Tarih: Cum Ağu 15, 2008 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
herkese merhaba bn buse
15 yaşındayım ve 3 aylık bi tatile çıktım ama
ne tatil ne tatil daha bi kere denize gidemdm annem de eğer ucuz bi yer bulursan tatile gideriz dedi lütfen bana yardım edin biraz tatil yapiim biz ailemle 4 senedir tatile hep ağvaya geliriz burda bi akrabamız var ama şimdi o orayı sattı ve bizimde gidicek bi yerimiz kalmadı şimdi size ne istediğimiz söliim sizde bana lütfen yardımcı oluun:
-bn annem 2 teyzem ve 4 yaşında kardeşim gidicez
-yane bi dört kişilik bi oda lazım
-fiyat konusuda 4 kişi olduğumuz için fiyatın az olması lazım
-bi de yemek vermesi şart diil yane mutfağı olursa bz ymk yaparız şöle tam bize uygun yane para konusunda falan bi yer varmı ağvanın o eşşiz güzelliği ve sakinliğinden bni mahrum etmyn yardım edebilirmisiniz pansiyonun adını,fiyatını,ha bi de telefonunu verirseniz çok minnettar kalırım size yardımlarınız bekliormm |
|
| Başa dön |
|
 |
gök
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 7:00 am Mesaj konusu: |
|
|
selam, annemle ablam tatil,ağva..araştırma yap die beni kemiriyolar..benim iznim olmadığı için kıpırdayamıyorumm ama onlar için araştırma yapmak yine bana düştüü (( lütfen yardımm edinn...ağva"da fiyatları uygun ve temizz bi pansiyon arıyorumm..Carpediem bana da yardım edersen çok çok sevinicemm..şimdiden çok saol..mailim bluish_bg@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
sunasokmen
|
Tarih: Pts Eyl 08, 2008 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ağvadaki pansiyonların adres ve 2 kişilik oda fiyatlarıyla ilgili bilgi istyrm. acil yardmcı olursanız sevnrm.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yusuf
|
Tarih: Sal Eyl 09, 2008 11:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| gerçekten mail olarak ağvadaki pansiyonların bi listesini mümkünse fiyatlarıyla gönderebilir misiniz.bu arada tavsiye etikleriniz olursa sewinirim.msnbye1@live.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|