|
| Yazar |
Mesaj |
argument
|
Tarih: Pts Ekm 05, 2009 2:07 pm Mesaj konusu: 9-10 Ekim Ağva da TATİL |
|
|
slm. 2 çift olarak 4 kişi ağvada 9-10 ekim tarihleri arasında tatil yapıcaz.
haftasonu organizatörlüğü bana düştü. bende arkadaşlara mahçup olmamak için elimden geleni yapmaya çalışıorum ve sizden yardımlarınızı bekliyorum. öncelikle ilk problem konaklama. göksu kıyısında güzel bi kalıcak mekan konusunda yardımlarınızı bekliyorum. bütçemizi ağvanın biraz kazık fiyatlarına ayarlasakta sonuçta üniversite öğrencisiyiz ve minumum tutara maximum güzelliği elde etmek istioyoruz.
bunun yanı sıra ekim ayında ağvada yapılabilecek aktiviteler ya da gidip görülmesi gereken mekanlar ya da tavsiye edeceğiniz örneğin bi balık lokantası tarzında yerler var mıdır. ulaşımımız araba ile olucak sanırsam 2 türlü güzergah warmış sahil yolu ve orman içinden gerçen biraz virajlı yol hangisi tercih edelim istanbuldan gelicez. şimdiden teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
yarasa Ağva' lı Boys
|
Tarih: Pts Ekm 05, 2009 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| birincisi ağvaya gelirken sahıl yolunu tercih edin hem 8 km daha kısa hem daha az virajlı bazı yerlerınde bıraz bozukluklar var ama idare eder ağva da göksu deresı uzerınde biririnden guzel bir çok tesis var ama aşaği yukarı hepsının fiyatları aynı sitemizin oteller bolumunden tesıslerın içeriklerıne bakabılırsınız ağvaya geldıgınızde tekne turu yapabılırsınız denız bısıklettlerıne binebılırsınız atv kıralıyabılırsınız olta getırırsenız balık tutma şansınız olur iyi bir balık yemekk istiyosanız liman restaurantta balık yıyebılırsınız |
|
| Başa dön |
|
 |
|